Michael Bolton a fost operat de o tumoare pe creier. Toate concertele au fost anulate

Michael Bolton a fost operat de o tumoare pe creier. Tumoarea cerebrală îi fusese diagnosticată cu puţin timp înainte de Crăciun. Toate concertele au fost anulate.

410 afișări
Imaginea articolului Michael Bolton a fost operat de o tumoare pe creier. Toate concertele au fost anulate

Sursa foto: facebook.com/michaelbolton

Cântăreţul a dezvăluit că a suferit recent o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori pe creier şi, în consecinţă, şi-a anulat datele din turneu.

Anunţul a fost făcut chiar de cântăreţul pop american, în vârstă de 70 de ani, foarte popular în anii 1980 şi 1990, care şi-a liniştit fanii spunând că operaţia a fost "un succes".

Cântăreţul a postat vestea pe Instagram, spunându-le fanilor că a aflat de tumoră la sfârşitul anului: „Chiar înainte de sărbători, s-a descoperit că am o tumoare pe creier, care a necesitat o operaţie imediată”.

"Datorită echipei medicale incredibile, operaţia a fost un succes. Acum mă recuperez acasă şi sunt înconjurat de dragostea şi sprijinul familiei mele".

Bolton a explicat că va trebui să se concentreze pe recuperare în următoarele luni şi, prin urmare, va trebui să lipsească de la mai multe angajamente. De la începutul lunii februarie ar fi trebuit să înceapă un turneu în mai multe oraşe din SUA, Elveţia şi Marea Britanie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici