Michael Bolton ajunge vineri la Bucureşti

Cântăreţul american Michael Bolton, care va concerta duminică la Sala Palatului din Bucureşti, ajunge vineri în Capitală, informează organizatorii evenimentului.

167 afișări
Imaginea articolului Michael Bolton ajunge vineri la Bucureşti

Michael Bolton ajunge vineri la Bucureşti (Imagine: Cătălina Constatin/Mediafax Foto)

Aflat în plin turneu internaţional, Michael Bolton va părăsi publicul din Salonic imediat după concert şi va ajunge în România vineri noapte, cu un avion privat ce va ateriza pe Aeroportul Otopeni, urmând să fie cazat la un hotel de lux, împreună cu echipa sa tehnică, formată din 25 de persoane.

Organizatorii evenimentului, The Agent.ro, au făcut toate pregătirile, respectând condiţiile impuse de artist, oferindu-i, printe altele, un meniu vegetarian preparat în stil tradiţional.

Concertul de duminică seară va cuprinde toate hiturile cântăreţului american, piese incluse pe cel mai recent material discografic al acestuia, intitulat "The Very Best of Michael Bolton".

"How Am I Suppose to Live Without You", "A Love So Beautiful", "How Can We Be Lovers", "When a Man Loves a Woman", "Said I Loved You... But I Lied" şi "Can I Touch You There" vor fi doar câteva dintre melodiile care vor fi prezentate publicului de la Sala Palatului.

Biletele pentru spectacol mai pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, din reţeaua Diverta, dar şi online, prin www.myticket.ro.

Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria de loc - 350 de lei, 250 de lei, 150 de lei şi 100 de lei.

Michael Bolton a mai concertat la Bucureşti în 2005, iar în 2007, el a susţinut un spectacol la Braşov. Anul trecut, el ar fi trebuit să susţină un show la Sala Palatului, în decembrie, însă acesta a fost anulat.

De-a lungul carierei sale, Bolton a vândut peste 53 milioane de albume şi single-uri şi a câştigat două premii Grammy şi şase premii American Music.

A compus pentru Barbra Streisand, Kiss, Kenny Rogers, Kenny G., Cher, Peabo Bryson, Patti Labelle şi mulţi alţii. De asemenea, a scris piese în colaborare cu artişti ca Bob Dylan, BabyFace şi Diane Warren şi a cântat alături de Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles şi B.B. King.

În 1993 a pus bazele organizaţiei The Michael Bolton Charities, care oferă asistenţă, educaţie şi adăpost copiilor şi femeilor sărace sau abuzate.

Bolton are trei fiice, Isa, Holly şi Taryn, împreună cu fosta sa soţie, Maureen McGuire, cu care a fost căsătorit între 1975 şi 1990.

Între 1993 şi 1995, el a avut o relaţie cu vedeta din serialul tv "Neveste disperate", actriţa Nicollette Sheridan. Zece ani mai târziu, cei doi au redevenit un cuplu. În februarie 2006, Bolton a anunţat că el şi Sheridan s-au logodit, pentru ca, în luna august a anului trecut, reprezentaţii celor doi artişti să confirme destrămarea cuplului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici