Michael Douglas revine pe marile ecrane cu un rol într-o comedie

Actorul american Michael Douglas va reveni pe marile ecrane, la aproape doi ani după ce a fost diagnosticat cu cancer, cu un rol în comedia "Last Vegas", ce va produsă de compania CBS Films.

335 afișări
Imaginea articolului Michael Douglas revine pe marile ecrane cu un rol într-o comedie

Michael Douglas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Realizat pe baza unui scenariu scris de Dan Fogelman şi regizat de Jon Turteltaub, filmul "Last Vegas" spune povestea a patru foşti muncitori zilieri care sunt invitaţi la petrecerea burlacilor organizată la Las Vegas de un prieten al lor, un afemeiat notoriu, care se căsătoreşte cu o femeie mult mai tânără decât el, informează hollywoodreporter.com.

Numele actorului Michael Douglas era asociat acestui proiect cinematografic încă din 2009, dar filmările au fost amânate după ce starul american a fost diagnosticat cu cancer esofagian, în august 2010, şi a petrecut lunile ce au urmat luptând împotriva bolii. Vindecat de cancer, Douglas va reveni pe marile ecrane în această comedie, în care va interpreta rolul unui bărbat de vârsta a treia care refuză să se maturizeze.

Informaţiile despre revenirea pe marile ecrane a actorului american au început să apară în ultimele luni, pe măsură ce starea de sănătate a acestuia s-a ameliorat. În luna martie, Jon Turtletaub a declarat pentru Showbiz411 că negociază cu Michael Douglas pentru un rol în această peliculă. Duminică, Michael Douglas a declarat pentru The Hartford Courant, cu puţin timp înainte de a primi un premiu la Eugene O'Neill Theater Center, că va juca într-un film alături de Dustin Hoffman şi Christopher Walken.

Potrivit unor surse de la Hollywood, Dustin Hoffman nu va juca în acest film din cauza programului său aglomerat din următoarele luni, iar prezenţa actorului Christopher Walken în distribuţia peliculei nu este deocamdată confirmată. Reprezentanţii companiei CBS Film speră să înceapă filmările pentru "Last Vegas" în toamna acestui an, la Las Vegas.

De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul "Wall Street".

Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de postul ABC între anii 1972 - 1976.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici