Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones au împlinit 15 ani de căsătorie. Ce şi-au urat actorii - FOTO

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones au împlinit 15 ani de căsătorie, ocazie cu care ambii au postat mesaje şi fotografii pe paginile lor de Facebook, în ciuda problemelor întâmpinate în ultima perioadă.

1659 afișări
Imaginea articolului Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones au împlinit 15 ani de căsătorie. Ce şi-au urat actorii - FOTO

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones au împlinit 15 ani de căsătorie - FOTO (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones formeză unul dintre cele mai apreciate şi longevive cupluri de la Hollywood, care sărbătoreşte 15 ani de căsnicie. 

Cuplul a întâmpinat de-a lungul timpului şi momente de cumpănă, în special în 2010, când Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât. În 2013, reprezentantul oficial al cuplului a precizat că cei doi au decis să se despartă temporar.

Dincolo de probleme, astăzi cei doi par mai apropiaţi ca niciodată. Michael Douglas a postat pe pagina personală de Facebook două fotografii cu el şi soţia sa, una dintre ele fiind chiar de la nuntă, alături de mesajul "În urmă cu 15 ani şi astăzi... la mulţi ani Catherine!".

La rândul ei, Catherine Zeta-Jones a postat pe Facebook o fotografie în care apare împreună cu actorul în vârstă de 71 de ani, însoţită de mesajul „Aniversare fericită, dragul meu Michael! Ador viaţa pe care o avem împreună şi să sărbătorim şi următorii 15 ani”.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au cunoscut cu ajutorul lui Danny DeVito la Festivalul de Film de la Deauville în anul 1998 şi s-au căsătorit în anul 2000 în cadrul unei ceremonii luxoase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici