Michael Jackson, comemorat la B'estfest

Michael Jackson, care a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, în urma unui atac de cord, va fi comemorat în cadrul unui eveniment special la festivalul de muzică B'esfest (1 - 5 iulie), care va avea loc la complexul Romexpo din Capitală, informează organizatorii, Emagic.

32 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson, comemorat la B'estfest

Michael Jackson, comemorat la B'estfest (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Echipa B'estfest îşi exprimă sincerele regrete la aflarea veştii referitoare la decesul marelui artist supranumit «Regele muzicii pop», Michael Jackson", se arată într-un comunicat. Pentru toţi participanţii la festival care vor dori să îşi amintească de idolul a generaţii întregi de fani şi să îi asculte hiturile, seara de 3 iulie a B'estfest 2009 va fi dedicată memoriei artistului, potrivit organizatorilor.

Spectatorii B'estfest, fani sau nu ai lui Michael Jackson, sunt aşteptaţi pe 3 iulie, în Alto Arena, unde, după ora 23.00, unul dintre cele două canale ale Silent Disco va fi dedicat integral artistului, într-un maraton muzical al hiturilor sale. De asemenea, echipa B'estfest va propune tuturor artiştilor ce vor concerta vara aceasta în cadrul festivalului să includă în show-ul lor şi o reinterpretare a uneia dintre celebrele piese ale megastarului.

Line up-ul festivalului B'estfest include peste 30 de artişti, printre care The Killers, Moby, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana şi Manowar.

Biletele pentru Ziua Zero şi biletele de o zi (130 lei până pe 30 iunie, 150 lei pe durata festivalului şi la intrare), cele pentru Aftershock (100 lei şi 150 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă), precum şi abonamentele pentru 2, 3 şi 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în lanţul de magazine Diverta.

Cântăreţul american Michael Jackson, care a fost supranumit "Regele pop-ului", a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici