Michael Jackson, cu lacrimi în ochi: "Copiii mei trăiesc ca nişte vagabonzi" - Motivul pentru care megastarul avea nevoie de turneul "This Is It"

Cântăreţul Michael Jackson era ruinat şi avea nevoie de turneul "This Is It" pentru a putea să îşi permită să cumpere o casă pentru cei trei copii ai săi, a declarat Randy Phillips, CEO al AEG Live, compania organizatoare a acelui turneu.

3394 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson, cu lacrimi în ochi: "Copiii mei trăiesc ca nişte vagabonzi" - Motivul pentru care megastarul avea nevoie de turneul "This Is It"

Michael Jackson, cu lacrimi în ochi: "Copiii mei trăiesc ca nişte vagabonzi" - Motivul pentru care megastarul avea nevoie de turneul "This Is It" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Randy Phillips a făcut această declaraţie miercuri, în procesul intentat la Los Angeles de familia Jackson companiei AEG Live, informează TMZ.com.

În mărturia sa din faţa juraţilor, Randy Phillips a spus că a participat la o discuţie extrem de emoţionantă cu Michael Jackson, în toamna anului 2008, aproximativ în perioada sărbătorii de Halloween. Potrivit spuselor sale, megastarul i-a spus, cu lacrimi în ochi, că cei trei copii ai săi "trăiesc ca nişte vagabonzi", locuind în case închiriate la Las Vegas şi la Hotelul Bel Air din Los Angeles.

Randy Phillips spune că Michael Jackson îşi dorea o casă pentru familia sa şi avea nevoie de turneul "This Is It" pentru a strânge suficient de mulţi bani ca să îşi permită această achiziţie.

CEO-ul companiei AEG Live mai spune că acea întâlnire a fost atât de emoţionantă, încât atât el, cât şi artistul au plâns în timpul acelei discuţii.

Randy Phillips a dezvăluit că s-a întâlnit din nou cu Michael Jackson în ziua următoare, iar artistul i-a vorbit despre casa pe care dorea să o cumpere - o vilă cu un domeniu de 3.700 metri pătraţi, al cărei preţ de vânzare era de 93 milioane de dolari. Phillips i-a spus megastarului că dorinţa acestuia de a cheltui o sumă atât de mare este pur şi simplu ridicolă.

În cele din urmă, Michael Jackson a închiriat reşedinţa din Los Angeles în care a şi murit.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

Katherine Jackson este implicată în această perioadă într-un proces la Los Angeles contra companiei organizatoare de concerte AEG, căreia familia Jackson îi reproşează că a dat dovadă de neglijenţă atunci când l-a angajat pe medicul Conrad Murray pentru a avea grijă de sănătatea lui Michael Jackson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici