Michael Jackson îl admira pe Hitler şi ar fi vrut să aibă o relaţie cu Prinţesa Diana

Michael Jackson îl admira pe Hitler şi ar fi vrut să aibă o relaţie cu Prinţesa Diana, fiind convins că Madonna e îndrăgostită de el şi gealoasă pe succesul său, potrivit unor înregistrări recent date publicităţii, informează Daily Mail, în ediţia electronică.

1000 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson îl admira pe Hitler şi ar fi vrut să aibă o relaţie cu Prinţesa Diana

Michael Jackson îl admira pe Hitler şi ar fi vrut să aibă o relaţie cu Prinţesa Diana (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michael Jackson a făcut aceste declaraţii în cele peste 30 de ore de interviuri pe care le-a înregistrat împreună rabinul Shamuely Boteach.

Jackson a vorbit în respectivele interviuri de admiraţia sa faţă de Hitler, exprimându-şi convingerea că l-ar fi putut reabilita pe liderul nazist dacă ar fi petrecut o oră singur cu acesta.

"Hitler era un orator genial. Pentru a face atât de mulţi oameni să se schimbe şi să urască, trebuia să un bun actor, ceea ce şi era", spunea Jackson, în înregistrările descoperite.

Întrebat dacă ar fi avut capacitatea de a-l face pe Hitler să îşi schimbe modul de a fi, Jackson a răspuns pozitiv.

"Clar ştiu că aş fi putut. Trebuie să îi ajuţi, să le oferi terapie, să îi faci să conştientizeze că, în viaţa lor, ceva, undeva a luat-o într-o direcţie greşită", a spus cântăreţul.

Michael Jackson, care a murit în iunie, la vârsta de 50 de ani în urma unui atac de cord cauzat de medicamente, a înregistrat interviurile împreună cu rabinul Shmuley Boteach în urmă cu opt ani, susţinând atunci că ştie că vor fi publicate.

Cântăreţul i-a spus rabinului cum se certa cu prima lui soţie, Lisa Marie Presley, care îl făcea "idiot" pentru că vroia să îi viziteze pe Robert Thompson şi Jon Venables la închisoare după ce aceştia asasinaseră, în 1993, un copil în vârstă de doi ani.

"I-am spus (lui Lisa Marie - n.r.): Cum îndrăzneşti să spui asta? Pariez că dacă le-ai urmări viaţa ai vedea că nu au avut părinţi, nu au avut parte de dragoste şi pe nimeni care să îi îmbrăţişeze, să îi privească în ochi şi să le spună «Te iubesc»", spunea Michael, în cadrul interviurilor. "Ar fi meritat acest lucru, chiar dacă urmau să se transforme în criminali. Vreau să le spun că îi iubesc şi să îi strâng în braţe", preciza cântăreţul.

Interviurile sunt publicate într-o nouă carte - "The Michael Jackson Tapes" - care a fost lansată pe piaţă în Statele Unite şi online sâmbătă.

Rabinul Boteach, care lucra la Universitatea Oxford, l-a întâlnit pe Jackson prin intermediul unui prieten comun, Uri Geller, şi a realizat înregistrările la ferma Neverland.

Vorbind în mod candid despre femeile pe care le-a iubit, Jackson a admis că şi-a dorit în secret să se întâlnească cu Prinţesa Diana, însă nu a avut curajul să îi ceară acest lucru.

"Cred că era o femeie cu adevărat specială, extrem de feminină şi de sofisticată. Era cu siguranţă genul meu şi mie nu-mi plac prea multe femei. Există foarte puţine pe care le consider speciale. Trebuie să ai ceva excepţional ca să fiu fericit şi ea era o femeie remarcabilă", spunea cântăreţul despre Lady D.

Michael Jackson îl admira pe Hitler şi ar fi vrut să aibă o relaţie cu Prinţesa Diana

Michael Jackson susţinea şi că supermodelul Cindy Crawford a flirtat cu el şi a recunoscut că a luat în calcul posibilitatea de a avea o relaţie cu prietena lui, Elizabeth Taylor, însă era îngrijorat că presa le va pune eticheta "The Odd Couple".

În ceea ce o priveşte pe Madonna, el considera că aceasta îl iubea şi era geloasă pe el.

"Cred că era într-adevăr îndrăgostită de mine, însă eu nu o iubeam. A făcut tot felul de lucruri nebuneşti. Ştiam că nu avem nimic în comun. Madonna nu e deloc o femeie sexy. Cred că a fi sexy e ceva care vine din inimă şi are legătură cu modul în care te prezinţi pe tine însuţi", spunea starul.

El mai credea şi că Madonna era geloasă pe el pentru că ar fi vrut să fie în locul lui, să aibă toţi fanii şi "leşinurile şi adulaţia" direcţionate către Michael.

Rabinul Boteach, în vârstă de 42 de ani, spune că interviurile au fost înregistrate pentru a fi publicate în timpul vieţii lui Michael Jackson, dar că acest lucru nu s-a întâmplat din cauza acuzaţiilor de pedofilie a căror ţintă a fost cântăreţul.

"Era un bărbat care a încercat atât de mult să facă ceva bun cu viaţa lui încât, până la final, a fost consumat de o durere şi o singurătate indescriptibile", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici