Michael Jackson nu va fi înmormântat sau expus la Neverland - VIDEO

Familia lui Michael Jackson a emis, miercuri, un comunicat în care a indicat că acesta nu va fi înmormântat la Neverland, celebra fermă a cântăreţului situată în centrul Californiei, şi că nici un serviciu memorial sau funerar nu va avea loc acolo.

131 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson nu va fi înmormântat sau expus la Neverland - VIDEO

Michael Jackson nu va fi înmormântat sau expus la Neverland (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La începutul săptămânii, presa americană indica Neverland ca posibil loc de înmormântare.

Unele publicaţii americane informau miercuri că un serviciu memorial ar putea avea loc marţi la Staples Center din Los Angeles, altele indicau stadionul Coliseum, însă nici purtătorul de cuvânt al familiei, nici reprezentanţii locurilor indicate nu au putut confirma informaţiile.

Testamentul lui Michael Jackson, depus în instanţă

Un testament semnat de Michael Jackson, prin care acesta cere instituirea unui fond de administrare a averii sale în beneficiul copiilor şi mamei lui, Katherine Jackson, care va fi şi tutorele micuţilor, a fost depus miercuri în instanţă, în document Diana Ross fiind numită tutore de rezervă.

Potrivit Reuters, testamentul o omite în mod specific pe fosta soţie a starului, Deborah Rowe, şi o numeşte pe mama acestuia, Katherine, în vârstă de 79 de ani, tutore al celor trei copii: Prince Michael, în vârstă de 12 ani, Paris, în vârstă de 11 ani, şi Prince Michael II, în vârstă de 7 ani. Totodată, în cazul în care Katherine Jackson moare, custodia copiilor ar reveni unei bune prietene a lui Michael Jackson, cântăreaţa Diana Ross.

Debbie Rowe este mama celor doi copii mai mari ai cântăreţului, iar avocatul acesteia a emis, miercuri, un comunicat prin care nega informaţiile apărute în presă potrivit cărora ea nu ar fi mama biologică a micuţilor.

Averea starului, evaluată la 500 de milioane de dolari

Testamentul evaluează averea starului, decedat în urmă cu o săptămână, la peste 500 de milioane de dolari şi cere instituirea unui fond de administrare a bunurilor - Michael Jackson Family Trust - în beneficiul celor trei copii ai lui, al mamei sale şi al mai multor organizaţii caritabile.

Înainte să apară testamentul, în cursul zilei de luni, Katherine Jackson a primit din partea unui judecător custodia provizorie a celor trei copii ai starului american, fiind numită şi administrator provizoriu al averii acestuia. O audiere în acest caz a fost stabilită pe 6 iulie.

Testamentul, redactat în 2002, îi numeşte pe avocatul John Branca şi pe producătorul John McClain drept coexecutori. Ei au cerut, miercuri, judecătorului să anuleze decizia de numire a lui Katherine Jackson ca administrator provizoriu al averii fiului său, însă au fost refuzaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici