Michael Jackson, omagiat de Janet, la gala MTV Video Music Awards - VIDEO

Gala MTV Video Music a început printr-o serie de declaraţii ale artiştilor prezenţi la ceremonie în memoria regretatului "rege al muzicii pop", Michael Jackson, decedat în urmă cu mai puţin de trei luni, în Los Angeles.

158 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson, omagiat de Janet, la gala MTV Video Music Awards - VIDEO

Janet Jackson i-a adus un omagiu lui Michael, la gala MTV Video Music Awards (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mulţi dintre noi i-am întors spatele", a declarat Madonna, la începutul galei. "Era atât de unic, atât de original, atât de rar, încât nu va mai exista niciodată cineva ca el. El era regele".

Dansatori îmbrăcaţi ca Michael Jackson au dansat pe trei dintre piesele celebre ale starului dispărut - "Thriller", "Bad" şi "Smooth Criminal".

Janet Jackson a fost şi ea prezentă la această gală. Având în fundal imaginile videoclipului "Scream", renumitul clip al celor doi fraţi Jackson, proiectat pe un ecran uriaş în spatele ei, Janet a dansat pe scenă, în acord cu imaginile prezentate, însă nu a ţinut niciun discurs.

De asemenea, în timpul galei a fost prezentat trailerul filmului "This Is It", documentarul realizat despre Michael Jackson, ce urmează să fie lansat în luna octombrie, care conţine imagini de la repetiţiile starului american pentru seria de 50 de concerte pe care ar fi trebuit să le susţină la Londra, începând din 13 iulie.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici