Michael Jackson va lansa un album "best of" alcătuit de fanii săi (Galerie Video)

Fanii cântăreţului Michael Jakcson vor avea posibilitatea să alcătuiască lista pieselor ce vor fi incluse pe noul album "best of" al artistului, intitulat "King of Pop" şi programat pentru lansare pe 25 august, cu ocazia aniversării acestuia, informează thesun.co.uk.

20 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson va lansa un album "best of" alcătuit de fanii săi (Galerie Video)

Michael Jackson va lansa un album "best of" alcătuit de fanii săi

Fanii artistului vor putea să aleagă melodiile pe care le doresc incluse pe acest album, iar selecţia finală a pieselor se va face pe baza unui vot.

Potrivit sursei citate, fiecare ţară va avea un sistem de votare diferit, astfel încât fanii fiecărui stat participant la proiect vor dispune de un album "best of" unic.

O colecţie oficială a celor mai bune piese ale lui Michael Jackson va fi lansată pe 25 august, cu patru zile înainte ca artistul să sărbătorească împlinirea a 50 de ani.

Piesele incluse pe listă merg de la cele mai vechi, precum "Off The Wall", la cele mai recente, precum "You Rock My World".

Una dintre melodiile de succes ale cântăreţului, interpretată în duet cu Paul McCartney, "Say Say Say", nu fost inclusă, până în prezent, pe niciun album al lui Jackson.

Michael Jackson deţine recordul pentru cel mai bine vândut album pe plan mondial al tuturor timpurilor, "Thriller" (1982), cu care a câştigat opt premii Grammy.

Şapte dintre aceste premii au fost obţinute pentru melodia care dă titlul albumului. Acest material discografic a fost relansat în februarie, într-o nouă versiune.

Jackson nu a mai lansat nici o piesă din 2001.

Cântăreţul a fost achitat în iunie 2005, la capătul unui proces foarte mediatizat care a avut loc în Santa Maria, la 200 de kilometri distanţă de Los Angeles.

Jackson s-a autoexilat timp de un an în Bahrein, după care a revenit în Statele Unite, la Las Vegas, unde a început să lucreze la un nou album, alături de starul trupei Black Eyed Peas, Will.i.am, şi de Akon.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici