Michael Jackson vinde "Neverland"

Michael Jackson, care în primăvara acestui an a reuşit să evite scoaterea la licitaţie a fermei "Neverland" din California, după ce a încheiat un contract cu o companie de investiţii, a vândut-o în mod oficial firmei Sycamore Valley Ranch LLC, informează femalefirst.co.uk.

39 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson vinde "Neverland"

Michael Jackson vinde "Neverland" (Imagine: Mediafax Foto)

Arhivele publice din Santa Barbara confirmă faptul că Michael Jackson nu mai este proprietarul de drept al celebrei ferme "Neverland" din California.

La începutul acestui an, Jermaine Jackson, fratele lui Michael Jackson, declarase că "regele muzicii pop" va face absolut orice pentru a-şi păstra ferma, în ciuda faptului că avea datorii de peste 300 milioane de dolari.

Jackson, caracterizat ca un star excentric, a cumpărat proprietatea în 1987, intenţionând să o transforme într-un paradis al copiilor de pretutindeni. "Nu este de vânzare şi nu va fi niciodată de vânzare. Va fi vândută doar peste cadavrul meu", declarase Jackson în trecut.

Jackson nu mai locuieşte la ferma "Neverland" din iunie 2005, când a decis să se mute în Bahrein. În 2006, autorităţile au decis ca proprietatea să fie scoasă la vânzare, după ce s-a aflat că Jackson nu îşi mai plătise angajaţii şi nici datoria faţă de compania de asigurări Fidelity National Financial. Jackson făcuse, în martie 2006, un împrumut de 23 de milioane de dolari pentru care a garantat cu ferma sa. În octombrie, starul era deja în întârziere cu plata sumei de 212.000 de dolari.

Cel care l-a acuzat pe Jackson de pedofilie a declarat că abuzurile sexuale au avut loc chiar la "Neverland" - intitulată astfel după numele insulei de vis a lui Peter Pan, copilul care refuză să crească. Ferma de 1.000 de hectare include, printre altele, un parc de distracţii, un tren în miniatură şi o grădină zoologică.

Jackson, în vârstă de 50 de ani, se confruntă în prezent cu mai multe procese civile care i-au fost intentate pentru că nu-şi plăteşte datoriile la timp, de către mai mulţi foşti avocaţi, asociaţi şi chiar de către un farmacist.

Michael Jackson deţine recordul pentru cel mai bine vândut album pe plan mondial al tuturor timpurilor, "Thriller" (1982), cu care a câştigat opt premii Grammy. Şapte dintre aceste premii au fost obţinute pentru melodia care dă titlul albumului. Acest material discografic a fost relansat în februarie, într-o nouă versiune. Jackson nu a mai lansat nici o piesă nouă din 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici