Michael Jackson vrea să îşi deschidă un cazinou "monstruos" în Las Vegas

Celebrul cântăreţ american Michael Jackson, în vârstă de 50 de ani, intenţionează să îşi deschidă, anul viitor, un cazinou la Las Vegas, care se va numi Thriller şi va avea ca temă monştrii zombi, informează site-ul femalefirst.co.uk.

37 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson vrea să îşi deschidă un cazinou "monstruos" în Las Vegas

Michael Jackson vrea să îşi deschidă un cazinou "monstruos" în Las Vegas

Michael Jackson lucrează la un nou album muzical, la mai multe filme şi intenţionează, de asemenea, să deschidă un muzeu unde vor fi expuse obiecte pe care le-a folosit de-a lungul carierei sale, potrivit unor surse de pe piaţă.

Cântăreţul mai are în plan un turneu de trei ani după ce va susţine cele 50 de spectacole programate în Marea Britanie, la celebra O2 Arena din Londra.

Surse apropiate cântăreţului au precizat că acesta este interesat de orice afacere care ar putea să îl ajute să îşi refacă averea.

Potrivit presei internaţionale, Michael Jackson s-a confruntat cu numeroase probleme financiare în ultimii ani, după ce a fost pe punctul de a-şi vinde la licitaţie, în mai 2008, celebra fermă Neverland. Câteva luni mai târziu, în noiembrie, el a predat titlul de proprietate asupra fermei Neverland unei companii înfiinţate de el însuşi şi de o firmă care deţine o ipotecă de 24 de milioane de dolari asupra reşedinţei.

Michael Jackson ar putea primi circa 163 de milioane de dolari, în urma show-urilor de la Londra, care ar trebui să debuteze pe 13 iulie. Pe de altă parte, fanii se tem că starea de sănătate a artistului, suspectat de cancer de piele, nu îi va mai permite niciodată să susţină aceste spectacole.

Cântăreţul şi-a amânat, deja, mai multe dintre concertele programate la Londra, din cauza luptei pe care va trebui să o ducă împotriva cancerului de piele cu care a fost diagnosticat în urmă cu câteva săptămâni.

"Michael are de luat o decizie dificilă. Este tentat să se apuce de tratament, ceea ce i-ar permite să apară pe scenă. Ultimul lucru pe care îl doreşte este să îşi dezamăgească fanii. S-ar putea, totuşi, să aibă nevoie de radioterapie. Acest tratament poate avea efecte dure care ar putea să nu îi mai permită să cânte", a declarat o sursă apropiată artistului.

Albumul "Thriller" al starului a câştigat opt premii Grammy, dintre care şapte au revenit melodiei care dă titlul albumului. Jackson nu a mai lansat nicio piesă nouă din 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici