Michael Keaton îi dă viaţă lui Ken, partenerul lui Barbie, în "Toy Story 3"

Actorul american Michael Keaton îşi va împrumuta vocea personajului Ken, partenerul celebrei păpuşi Barbie, în cel de-al treilea film din populara franciză "Toy Story", relatează femalefirst.co.uk.

83 afișări
Imaginea articolului Michael Keaton îi dă viaţă lui Ken, partenerul lui Barbie, în "Toy Story 3"

Michael Keaton îi dă viaţă lui Ken, partenerul lui Barbie, în "Toy Story 3" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Regizorul Lee Unkrich a declarat: "Barbie s-a întors, iar de această dată ea va avea un rol mai mare. Evident, de această dată, a trebuit să îl aducem în film şi pe partenerul ei, Ken. Iar acum, pot să vă anunţ că vocea lui Ken va fi asigurată de Michael Keaton. El a mai lucrat cu noi la filmul «Cars», unde şi-a împrumutat vocea personajului negativ şi a fost o experienţă extraordinară să lucrăm cu el, aşa că l-am invitat să revină şi să asigure vocea pentru Ken".

Rolul interpretat de Keaton va cuprinde şi o secvenţă specială, ce va fi inclusă în varianta DVD a acestui film, în care Ken acordă un interviu, în timpul căruia se supără foarte tare în momentul în care i se spune că Barbie este un star mai mare decât el.

Pelicula "Toy Story 3" va fi lansată în vara anului 2010. Primele două filme din seria "Toy Story" au obţinut, împreună, încasări de circa 846 de milioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici