Michael Madsen va filma un horror la Studiourile MediaPro Pictures

Actorul american Michael Madsen va filma pentru horrorul 3D "Web Cam", de Antoni Sole, la Studiourile MediaPro Pictures din Buftea, informează screendaily.com.

9 afișări
Imaginea articolului Michael Madsen va filma un horror la Studiourile MediaPro Pictures

Michael Madsen va filma un horror la Studiourile MediaPro Pictures (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Michael Madsen va juca alături de Robert Englund şi Estella Warren.

Potrivit screendaily.com, pelicula este o coproducţie ABS Film Company, Caramel Film şi MediaPro Pictures.

Bazat pe un scenariu semnat de Antoni Sole şi Ivan Serra, filmul spune povestea unui bărbat care atrage un grup de adolescenţi la o petrecere, unde îi filmează cu camere ascunse şi transmite imaginile pe internet. Utilizatorii pot vota cine să moară şi cine să trăiască din acel grup.

Printre filmele în care a jucat Michael Madsen se numără "Reservoir Dogs" (1992) şi "Kill Bill" (2003), de Quentin Tarantino, şi "Sin City"(2005) de Frank Miller, Quentin Tarantino şi Robert Rodriguez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici