Michael Sheen, în rolul unui şahist, în noul videoclip al grupului Manic Street Preachers

Actorul britanic Michael Sheen va interpreta rolul unui şahist celebru în videoclipul piesei "(It's Not War) Just The End Of Love", care va fi lansată de grupul Manic Street Preachers, informează femalefirst.co.uk.

16 afișări
Imaginea articolului Michael Sheen, în rolul unui şahist, în noul videoclip al grupului Manic Street Preachers

Michael Sheen, în rolul unui şahist, în noul videoclip al grupului Manic Street Preachers (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul Michael Sheen, originar din Ţara Galilor, este renumit pentru interpretarea pe marele ecran a unor personalităţi din viaţa reală.

Nicky Wire, basistul trupei Manic Street Preachers, a confirmat această informaţie pentru site-ul nme.com şi a dezvăluit că videoclipul va recrea atmosfera din jurul unei celebre partide de şah pentru titlul mondial din anii 1970.

"Se pare că Michael Sheen va apărea în acest videoclip, iar noi suntem încântaţi de acest lucru. Am încercat să recreăm clasicul meci de şah dintre (Gari) Kasparov şi (Bobby) Fisher. Aceasta va fi atmosfera din spatele videoclipului, cu aspecte din Rusia anilor '70, cu ideea că «acesta nu este un război, ci doar sfârşitul unei iubiri» şi cred că o partidă de şah se potriveşte foarte bine în acest cadru", a declarat Nicky Wire.

Single-ul "(It's Not War) Just The End Of Love" va fi lansat pe 13 septembrie, cu o săptămână înainte de lansarea noului album al trupei, intitulat "Postcards From A Young Man".

Basistul trupei Manic Street Preachers a făcut însă o confuzie. Meciul pentru titlul mondial la şah disputat în 1972 s-a jucat între americanul Bobby Fisher şi rusul Boris Spasky.

Trupa Manic Street Preachers, "alintată" de către fani Manics, a impresionat încă de la debut prin versurile inteligente, marcate de o puternică încărcătură politică. Alcătuită în prezent din James Dean Bradfield (voce, chitară), Nicky Wire (bass, voce) şi Sean Moore (tobe, voce), Manic Street Preachers a debutat în 1992, cu albumul "Generation Terrorists", deosebit de bine primit în Asia şi Europa. Deşi iniţial a fost considerată o trupă punk-rock, Manics şi-a schimbat treptat stilul muzical, apropiindu-se mai mult de alternative.

De-a lungul carierei, formaţia Manic Street Preachers a participat la festivaluri celebre precum Glastonbury, Isle of Wight, Rock Ness şi V Festival, cântând şi la Bucureşti, în cadrul festivalului B'estfest 2008.

Actorul britanic Michael Sheen, celebru pentru rolurile din filmele "Regina/ Queen" (2006) şi "Frost/ Nixon" (2008), a jucat recent şi în al doilea film din seria "Amurg/ Twilight", intitulat "Saga Amurg: Lună Nouă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici