Michelle Obama, criticată pentru noua coafură. Cine a comparat-o cu o prezentatoare de ştiri

Un designer celebru a criticat noua coafură adoptată de Michelle Obama, declarând că aceasta nu i se potriveşte deloc primei doamne a Statelor Unite şi o face să semene cu o "prezentatoare de ştiri".

472 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama, criticată pentru noua coafură. Cine a comparat-o cu o prezentatoare de ştiri

Michelle Obama, criticată pentru noua coafură. Cine a comparat-o cu o prezentatoare de ştiri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michelle Obama a afişat noua ei coafura pentru prima dată în public săptămâna trecută şi, deşi foarte multe persoane au avut cuvinte de laude pentru această schimbare, designerul principal al casei Chanel, Karl Lagerfeld, a criticat tunsoarea, informează femalefirst.co.uk.

"Nu înţeleg motivul pentru această schimbare a coafurii. O ador pe Michelle Obama, o iubesc. Însă există o prezentatoare de ştiri la postul LCI (La Chaîne Info, n.r.) care are această coafură", a declarat Karl Lagerfeld pentru emisiunea TV franceză "Le Petit Journal" difuzată de postul Canal+.

"Sincer, nu i se potriveşte deloc. Bretonul a fost o idee proastă, nu îi stă bine", a adăugat celebrul designer.

În timpul aceluiaşi interviu, Lagerfeld a spus că degetele i se subţiază pe durata zilei, iar din această cauză pierde în mod regulat bijuteriile pe care le poartă.

"E un fenomen pe care nu mi-l pot explica. Dacă fac un gest brusc spre cineva, acea persoană riscă să primească un inel direct în faţă", a spus Lagerfeld.

Creatorul german este renumit pentru opiniile tranşante pe care le are în diverse domenii şi pentru declaraţiile extrem de critice pe care le-a făcut de-a lungul timpului la adresa unor celebrităţi. Astfel, în august 2012, Karl Lagerfeld a spus că Pippa Middleton, sora ducesei Catherine, ar trebui să-şi arate doar spatele şi să-şi acopere chipul atunci când iese în public.

În februarie 2012, Lagerfeld a spus despre cântăreaţa britanică Adele că este "puţin prea grasă": "Persoana în vogă în această perioadă este Adele. Ea este puţin prea grasă, dar are o faţă frumoasă şi o voce divină". Ulterior, designerul a revenit cu o declaraţie în care i-a cerut iertare artistei britanice pentru acea formulare mai puţin fericită.

În 2009, Karl Lagerfeld a lansat un atac în termeni foarte duri la adresa top-modelului german Heidi Klum, pe care a catalogat-o drept "un nimeni în lumea modei", criticând şi felul în care arată soţul ei, cântăreţul Seal. Karl Lagerfeld o criticase şi în trecut pe Heidi Klum, spunând că aceasta este "prea grea" pentru a putea să apară pe podiumul de modă, adăugând că ea "nu este un model pentru podium" şi că "are un zâmbet forţat şi stupid".

Designerul german este celebru şi pentru alte comentarii controversate: "Nimeni nu vrea ca Grecia să dispară, dar grecii au nişte obiceiuri cu adevărat dezgustătoare. Italienii la fel", "Dacă eram femeie şi trăiam în Rusia, aş fi fost lesbiană, pentru că bărbaţii de acolo sunt foarte urâţi" şi "Persoanele care apar în reviste sunt 50% piţipoance şi 50% femei însărcinate".

Karl Lagerfeld, în vârstă de 79 de ani, este unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal, dar şi Chloé şi Fendi, unde este director de creaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici