Michelle Obama, despre soţul ei: Are o voce frumoasă şi îmi cântă tot timpul - VIDEO

Michelle Obama a declarat, marţi, în emisiunea lui Jay Leno, că soţul ei, Barack Obama, are o voce frumoasă şi îi cântă tot timpul, iar printre piesele preferate ale preşedintelui american se află cântece celebre interpretate de Al Green, Marvin Gaye şi Stevie Wonder.

272 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama, despre soţul ei: Are o voce frumoasă şi îmi cântă tot timpul - VIDEO

Michelle Obama, despre soţul ei: Are o voce frumoasă şi îmi cântă tot timpul - VIDEO

"Chiar are o voce frumoasă şi îmi cântă tot timpul", a declarat prima doamnă a Statelor Unite în emisiunea "The Tonight Show", prezentată de Jay Leno, informează dailymail.co.uk.

Preşedintele american a făcut valuri în presa internaţională, în ianuarie, când a fredonat un refren dintr-un cântec al lui Al Green, în timpul unei gale organizate la Apollo Theater din New York.

Michelle Obama a fost rugată de Jay Leno să comenteze şi recenta "prestaţie" muzicală a lui Mitt Romney, principalul favorit la nominalizarea din partea Partidului Republican la alegerile prezidenţiale americane. Romney şi-a surprins suporterii din Florida, cântând o versiune proprie a piesei "America the Beautiful", un cântec patriotic american.

"A fost frumos", a spus prima doamnă a Americii, după o pauză elocventă, zâmbind şi având o sprânceană ridicată. "Este cântecul Americii şi este un cântec ce a fost creat pentru a fi cântat de fiecare american", a adăugat Michelle Obama.

Michelle Obama l-a convins cu această ocazie pe Jay Leno să guste mere, cartofi dulci şi pizza cu vinete, ardei şi zucchini, reuşind astfel să înfrângă binecunoscuta "aversiune" a prezentatorului american faţă de legume şi reticenţa acestuia faţă de dietele alimentare sănătoase.

Jay Leno a declarat într-un interviu mai vechi că nu a mai mâncat legume din anul 1969 şi că ultimul măr pe care l-a mâncat "datează" din anul 1984. Totuşi, prezentatorul TV nu a dorit să o descurajeze pe prima doamnă a Statelor Unite, aflată în California pentru a promova campania contra obezităţii "Let's Move!", care are scopul de a-i determina pe copiii americani să facă sport şi să adopte obiceiuri alimentare sănătoase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici