Michelle Obama i-a dat o bâtă de baseball fiului premierului Brown

Prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, i-a oferit cadou fiului premierului britanic o bâtă de baseball cu autograful soţului ei, preşedintele Barack Obama, relatează The Independent în ediţia electronică.

9 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama i-a dat o bâtă de baseball fiului premierului Brown

Michelle Obama i-a oferit cadou o bâtă de baseball fiului premierului Gordon Brown (Imagine: Mediafax Foto)

Cu ocazia recentei vizite la Washington, Michelle Obama le-a oferit cadou copiilor cuplului Gordon şi Sarah Brown două elicoptere de jucărie.

Însă în cursul vizitei efectuate la Londra cu ocazia summitului G20, prima doamnă a SUA i-a oferit lui John Brown, în vârstă de cinci ani, o bâtă de baseball marca "Louisville Slugger" având pe ea parafa preşedintelui SUA şi semnătura lui Barack Obama.

Bâta oferită cadou este exact modelul folosit în campionatul de baseball din Statele Unite, iar marca datează din 1884.

De asemenea, Michelle Obama i-a dat micuţului John o carte cu fotografii din campionatul de baseball, iar Fraser Brown (doi ani) a primit cărţi americane pentru copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici