Michelle Obama îmbrăcată de creatoarea cubaneză Isabel Toledo

Michelle Obama a sosit, marţi dimineaţă, la Casa Albă îmbrăcată într-o rochie şi un mantou din brocart asortate, ţinuta purtând semnătura stilistei americane de origine cubaneză Isabel Toledo.

84 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama îmbrăcată de creatoarea cubaneză Isabel Toledo

Michelle Obama îmbrăcată de creatoarea cubaneză Isabel Toledo (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit cotidianului Women's Wear Daily, Michelle Obama a ales tot un creator de modă de origine cubaneză, Narciso Rodriguez, şi pentru compleul în culorile negru şi crem pe care l-a purtat, duminică, la concertul de la Lincoln Memorial.

Michelle Obama, care nu poartă pălărie şi a cărei rochie dreaptă şi mulată pe corp era ornată cu un model din lame, i-a îmbrăţişat pe soţii Bush şi i-a oferit un cadou Laurei Bush.

Barack Obama a purtat un costum negru, cămaşă albă şi cravată roşie.

Michelle Obama a purtat frecvent ţinute realizate de creatoarea de modă americană de origine cubaneză Isabel Toledo în timpul campaniei electorale. Stilista şi-a lansat propria marcă în urmă cu 20 de ani, după ce a lucrat anterior pentru casa de modă Anne Klein.

Foarte preocupată de ţinutele sale, Michelle Obama a preferat în numeroase rânduri ţinute realizate de creatori avangardişti.

Ştirileprotv.ro transmit live ceremonia de învestitură a noului preşedinte american.

Citeşte şi:

Barack Obama, al 44-lea preşedinte american

Serviciile americane de securitate anchetează o "posibilă ameninţare"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici