Michelle Obama, prezentă la o gală de caritate în Spania

Prima doamnă a Statelor Unite Michelle Obama a participat, sâmbătă, la gala de caritate Starlite Gala, găzduită de Eva Longoria Parker şi Antonio Banderas şi organizată în hotelul Villa Padierna din staţiunea estivală spaniolă Marbella, informează hollywoodreporter.com.

34 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama, prezentă la o gală de caritate în Spania

Michelle Obama, prezentă la o gală de caritate în Spania (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei britanice The Telegraph, Michelle Obama "a primit o invitaţie personală" din partea actriţei Eva Longoria Parker, care "l-a susţinut pe Barack Obama pe durata campaniei prezidenţiale".

Michelle Obama, fiica ei Sasha şi prietenii lor au vizitat în după-amiaza zilei de sâmbătă oraşul Ronda.

Vacanţa lui Michelle Obama într-o staţiune estivală spaniolă de la Marea Mediterană a generat o serie de comentarii şi critici în presa americană în legătură cu costurile acestui sejur, într-un moment în care SUA trec printr-o perioadă de austeritate.

Prima doamnă a Statelor Unite, fiica sa şi prietenii lor petrec de miercuri o scurtă vacanţă pe Costa de Sol, unde sunt cazaţi într-un complex hotelier luxos situat în apropierea staţiunii balneare Marbella.

Joi, aceştia şi-au consacrat vizita oraşului istoric Grenada şi au asistat la un spectacol de flamenco.

Michelle Obama va fi primită duminică de regele Spaniei, Juan Carlos, şi de soţia sa, Sofia, la Palma de Mallorca, în arhipelagul Baleare, în ultima zi a sejurului prevăzut în Spania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici