Mick Jagger, din nou actor. Vedeta va juca rolul magnatului Rupert Murdoch într-un lungmetraj

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, va reveni pe marile ecrane în calitate de actor, într-un lungmetraj despre mogulul din industria media Rupert Murdoch, realizat pe baza unei idei a celebrului muzician britanic.

156 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger, din nou actor. Vedeta va juca rolul magnatului Rupert Murdoch într-un lungmetraj

Mick Jagger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, Mick Jagger va juca în "Tabloid", un lungmetraj ce va fi realizat de compania sa de producţie cinematografică, Jagged Films, informează femalefirst.co.uk.

Josh Olson va scrie scenariul pentru acest film, care va avea la bază o idee a rockerului britanic.

Potrivit RollingStone.com, personajul interpretat de Jagger va fi Rupert Murdock, care devine mentorul unui jurnalist tânăr.

Cea mai recentă apariţie a lui Mick Jagger pe marile ecrane în calitate de actor datează din 2001, când muzicianul britanic a jucat în drama "The Man from Elysian Fields", regizată de George Hickenlooper.

Mick Jagger face parte din trupa The Rolling Stones, alături de Ronnie Wood, Charlie Watts şi Keith Richards. Trupa The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Magnatul american de origine australiană Rupert Murdoch, în vârstă de 80 de ani, este fondatorul şi preşedintele News Corporation, unul dintre cele mai mari imperii media din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici