Mick Jagger, forţat să-şi mute piscina pentru a salva nişte magnolii

Veteranul Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, a fost forţat de vecinii săi să renunţe la proiectul de a-şi construi o piscină subterană care ar fi implicat tăierea a patru magnolii, copaci aflaţi pe proprietatea acestuia.

5 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger, forţat să-şi mute piscina pentru a salva nişte magnolii

Mick Jagger, forţat să-şi mute piscina pentru a salva nişte magnolii

Mick Jagger şi-a cumpărat o casă din secolul al 17-lea, situată într-o zonă exclusivistă din vestul Londrei, şi a dorit să o transforme într-o locuinţă potrivită pentru un star rock milionar, informează dailymail.co.uk.

Jagger a angajat o echipă de designeri şi arhitecţi pentru a obţine casa visurilor sale, care trebuia să includă o cramă, locuinţe pentru angajaţi şi o piscină subterană.

Duminică seara, Sir Mick, în vârstă de 64 de ani, şi iubita sa, designerul american L'Wren Scott, au pierdut o bătălie cu vecinii care viza soarta a patru magnolii.

Solistul trupei Rolling Stones, un fanatic al fitness-ului, a dorit să taie copacii pentru a-şi construi piscina. Propunerea i-a înfuriat pe vecini, care au bombardat consiliul local cu scrisori de protest şi cu petiţii. "Avem nevoie de verdeaţă în zonă. Cui îi pasă de o piscină? Dacă vrea stilul ăsta de viaţă, să plece la Los Angeles", au spus vecinii.

În urma deciziei consiliului local, Sir Mick a fost de acord să-şi mute imensa piscină în alt loc, pentru a proteja magnoliile.

Sir Mick are o colecţie impresionantă de locuinţe, printre acestea numărându-se un castel în sudul Franţei şi o altă proprietate pe insula privată Mustique din Caraibe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici