Mick Jagger, prezentator principal şi interpret într-o ediţie a emisiunii "Saturday Night Live"

Cântăreţul Mick Jagger, solistul trupei britanice The Rolling Stones, va prezenta în premieră o ediţie a emisiunii de televiziune "Saturday Night Live", pe 19 mai, au anunţat, joi, reprezentanţii postului NBC.

86 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger, prezentator principal şi interpret într-o ediţie a emisiunii "Saturday Night Live"

Mick Jagger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Solistul trupei The Rolling Stones a cântat de două ori în trecut în această longevivă emisiune TV de satiră şi umor, însă nu a fost niciodată prezentatorul ei. Jagger, în vârstă de 68 de ani, va şi cânta în show-ul de pe 19 mai, care va încheia sezonul din acest an al emisiunii.

Mick Jagger a avut şi o apariţie episodică în "Saturday Night Live", în 2001, într-o scenetă în care actorul de comedie Jimmy Fallon a imitat în oglindă celebrele mişcări de dans ale rockerului britanic.

Mick Jagger face parte din trupa The Rolling Stones, alături de Ronnie Wood, Charlie Watts şi Keith Richards. Trupa The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Saturday Night Live (SNL) este un show săptămânal de divertisment, difuzat seara târziu pe micile ecrane nord-americane, creat de Lorne Michaels şi Dick Ebersol. Emisiunea a avut premiera pe postul NBC pe 11 octombrie 1975.

Întregul show constă într-o suită de scenete care parodiază politicieni sau aspecte din cultura americană contemporană, întrerupte de secvenţe muzicale, asigurate de artişti celebri. Întreaga emisiune se desfăşoară live, iar distribuţia show-ului este asigurată de o echipă de artişti care apar în fiecare episod, de invitaţi speciali şi de gazdele săptămânale ale emisiunii.

SNL a contribuit la lansarea carierelor unor actori de comedie renumiţi, precum Dan Aykroyd, John Belushi, Chevy Chase, Jimmy Fallon, Will Ferrell, Tina Fey, Eddie Murphy, Bill Murray, Mike Myers şi Adam Sandler.

În cele peste trei decenii de când este difuzată, Saturday Night Live a primit numeroase trofee, inclusiv 21 Primetime Emmy Awards, un Peabody Award şi trei premii din partea Sindicatului scenariştilor americani (Writers Guild of America).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici