Mickey Mouse este soldat al satanei şi trebuie să moară

Mickey Mouse este un soldat al satanei şi trebuie să moară, susţine un cleric musulman, citat de publicaţia Daily Express.

2757 afișări
Imaginea articolului Mickey Mouse este soldat al satanei şi trebuie să moară

Mickey Mouse este soldat al satanei şi trebuie să moară

Potrivit publicaţiei, în ediţia electronică, Tom şi Jerry au stârnit de asemenea furia şeicului Muhammad Munajid, care este de părere că cele două personaje de desene animate influenţează în mod negativ tineretul islamic.

Clericul saudit a definit, de asemenea, de curând Jocurile Olimpice de la Beijing drept "Olimpiada bikinilor" din cauza echipamentului foarte sumar al sportivelor care, potrivit acestuia, l-au făcut fericit pe satana.

Decretul religios (fatwa) al acestuia împotriva personajelor de desene animate a fost pronunţat în timpul unui program care trata probleme religioase şi transmis de un post de televiziune arab.

Întrebat despre învăţătura Islamului privind şoarecii, Munajid, fost diplomat la ambasada Arabiei Saudite de la Washington, a declarat că atât şoarecii vii, cât şi cei din desene animate trebuie să fie omorâţi.

"Şoarecele este unul dintre soldaţii satanei, fiind un instrument al acesteia", a declarat acesta, potrivit traducerii asigurate de Middle East Media Research Institute. "Potrivit legii islamice, şoarecele este o creatură repulsivă şi imorală. Cum credeţi că cei mici văd şoarecii, după Tom şi Jerry?", a adăugat el.

"Chiar şi creaturile care sunt repulsive prin natură, logică şi potrivit legii islamice, s-au transformat în fiinţe minunate, iubite de copii. Chiar şi şoarecii. Mickey Mouse a devenit un personaj încântător, chiar dacă, potrivit legii islamice, Mickey Mouse ar trebui ucis", a afirmat clericul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici