Mickey Mouse şi prietenii săi au sosit la Bucureşti pentru a pregăti show-urile de la Sala Palatului - FOTO

Mickey Mouse şi gaşca sa de prieteni au sosit la Bucureşti pentru a pregăti Disney Live! Mickey's Music Festival, un spectacol muzical pentru întreaga familie, care se va desfăşura între 22 şi 26 aprilie, la Sala Palatului.

806 afișări
Imaginea articolului Mickey Mouse şi prietenii săi au sosit la Bucureşti pentru a pregăti show-urile de la Sala Palatului  - FOTO

Mickey Mouse şi prietenii săi au sosit la Bucureşti pentru a pregăti show-urile de la Sala Palatului - FOTO (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Mickey şi Minnie Mouse şi-au făcut apariţia la o conferinţă de presă, care a avut loc miercuri după-amiază, spre bucuria copiilor prezenţi la eveniment, care au dansat şi s-au fotografiat de celebrele personaje.

Cele două vedete Disney au interpretat o parte din numărul pe care îl vor prezenta în deschiderea show-ului, extrem de interactiv, când personajele îndeamnă publicul să bată din picioare, din mâini şi să se mişte alături de ele.

La conferinţa de presă au participat Raluca Popescu, general manager Amphitrion, Nick Manna, directorul artistic al show-ului, Magin Thomas, cea care o interpretează pe prinţesa Jasmine în show-ul Disney, şi Paige Metelka, artista care îi dă viaţă uneia dintre surorile lui Ariel.

Produs de Feld Entertainment şi organizat de Amphitrion, Disney Live! Mickey's Music Festival se va desfăşura în perioada 22 - 26 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, şi îşi propune să fie una dintre cele mai intense experienţe de concert pentru întreaga familie.

Mickey's Music Festival aduce în prim-plan peste 25 de personaje, vedete ale mult îndrăgitelor superproducţii Disney. Spectacolul debutează cu o proiecţie care prezintă agitaţia din culise, care va fi prezentată pe scenă în timp ce Mickey Mouse îşi întâmpină oaspeţii la concertul său. În scurt timp, participanţii vor fi transportaţi spre o lume nouă care va abunda în ritmuri antrenante de hip-hop, acrobaţii spectaculoase, covoare zburătoare şi transformări magice alături de Aladdin, Jasmine şi Genie.

Sub apă, publicul se va întâlni cu Ariel, Sebastian şi prietenii lor pentru o serie de mişcări pe ritmuri reggae. Familia şi prietenii vor ţine pasul de dans alături de Woody, Buzz şi Jessie, care le vor arăta cele mai amuzante ritmuri boggie în stil rodeo. Fiecare spectator poate deveni membru al trupei în timpul scenelor interactive din care nu vor lipsi baloane uriaşe, dar şi personajele Disney care vor dansa prin public alături de cei prezenţi, într-un concert al celor mai iubite staruri Disney.

Nick Manna a declarat, la conferinţa de presă, că rolul său, în calitate de director artistic al show-ului, este să se ocupe de tot ceea ce publicul vede pe scenă. Acesta a mai menţionat că Disney Live! Mickey's Music Festival este un spectacol de familie, la care participă de la copii foarte mici până la părinţi şi bunici.

În show-ul prezentat la Bucureşti, publicul va putea asculta atât melodiile clasice Disney, dar şi cântece noi, precum "Single ladies", al cântăreţei Beyonce.

Nick Manna a declarat, pentru MEDIAFAX, că, în show-ul Disney Live! Mickey's Music Festival, cântecele sunt adaptate în funcţie de ţara în care este prezentată producţia. "Deci, vom interpreta în română. Întregul show este în română", a spus directorul artistic, menţionând că lucrează cu profesori pentru ca show-ul să fie cât mai corect.

"Întregul show este foarte interactiv şi chiar încurajăm copiii să se ridice de pe scaunele lor şi să danseze împreună cu personajele de pe scenă. Personajele chiar îi învaţă şi îi încurajează să se ridice de pe scaune şi să danseze cu ei", a mai spus Nick Manna, pentru MEDIAFAX, sublinind că în întregul show este foarte multă distracţie.

Acesta a mai precizat că cei mici sunt foarte încântaţi şi tot ce se întâmplă în show este ceva nou pentru ei, astfel încât sunt foarte atenţi şi curioşi la ceea ce se întâmplă. "Noi îi purtăm într-o călătorie alături de noi şi ei sunt întotdeauna foarte încântaţi", a declarat directorul artistic al show-ului.

De asemenea, acesta a precizat că echipa susţine mai multe show-uri într-o săptămâna, în fiecare dintre oraşele în care merge, iar artiştii sunt obişnuiţi cu acest lucru. "Suntem foarte încântaţi să ne aflăm în România. Este pentru prima dată când Disney Live! Mickey's Music Festival ajunge în România şi este important pentru noi să explorăm oraşul şi să vedem ce are România de oferit", a mai spus Nick Manna, la conferinţa de presă.

Peste 100 de costume spectaculoase au fost concepute pentru noua producţie Disney Live! Mickey's Music Festival, care va fi prezentată în premieră la Bucureşti. Pentru a intra în pielea personajelor pe care le interpretează în spectacol, artiştii au nevoie de cel puţin două ore de pregătire, după cum au declarat artistele prezente la conferinţa de presă din Bucureşti.

Disney Live! Mickey's Music Festival este un spectacol cu costume de poveste, o lume magică a copilăriei, dar contemporană în acelaşi timp, pusă în scenă de creatoarea de modă Cynthia Nordstrom.

Spectacolele vor avea loc între 22 şi 26 aprilie, la Sala Palatului, show-urile fiind programate pe 22 aprilie, de la ora 19.00, 23 aprilie, ora 19.00, 24 aprilie, ora 19.00, 25 aprilie, de la ora 11.00 şi de la ora 15.00 şi 26 aprilie, ora 11.00.

Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, precum şi online, pe www.myticket.ro, cu preţuri începând de la 75 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici