Mickey Rourke: Actoria este un domeniu politic şi gri

Actorul american Mickey Rourke a declarat joi, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Snagov, că, pentru el, actoria este un domeniu "politic şi gri" şi că, în prezent, din perspectiva de actor, nu încearcă decât să-şi "ţină gura".

232 afișări
Imaginea articolului Mickey Rourke: Actoria este un domeniu politic şi gri

Mickey Rourke: Actoria este un domeniu politic şi gri (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Mickey Rourke - care a anunţat în conferinţa de joi că va construi un adăpost pentru câinii din Bucureşti şi, mai mult, va adopta o căţeluşă, Foxy, pe care a găsit-o pe platourile Castel Film, unde filmează pentru cel mai recent lungmetraj al său - a spus că simte nevoia să îşi ocupe timpul cu altceva decât actoria, pe care, în prezent, o găseşte a fi un domeniu "gri şi politic".

"În sport, îţi rupi fundul să fii mai bun, există competiţie. În actorie, nu au nevoie de asta. În actorie, poţi să fii un actor de căcat, dar să fii un mare star de cinema", a spus Rourke, care a practicat şi boxul profesionist foarte mulţi ani.

"Competiţia în sport este minunată. În actorie, nu vor competiţie. Poţi să fii mediocru", a mai spus actorul.

Întrebat dacă nu cumva nu a găsit filmele care să îl provoace, Rourke a răspuns amuzat: "Eu sunt provocat în somn". "Am fost norocos că m-au primit înapoi (cei de la Hollywood, n.r.). Acum trebuie să-mi ţin gura", a spus el.

Totuşi, lucrul cu Rourke nu este dificil, dacă regizorul câştigă respectul actorului. Darren Aronofski a fost unul dintre cei cu care Rourke a lucrat foarte bine, pentru "Luptătorul/ The Wrestler". "L-am respectat foarte mult şi am lucrat bine împreună", a spus actorul.

Hotărât să anunţe că are în plan construirea unui adăpost pentru câinii maidanezi, undeva în sudul Bucureştiului, Mickey Rourke s-a lăsat aşteptat aproape două ore pe platourile de la Castel Film, deoarece aleasa lui, căţeluşa roşcată Foxy, pe care o va lua la New York, nu s-a lăsat convinsă să vină la conferinţă. Deşi veterinarii au apelat la un gel cu tranchilizant, câinele s-a ascuns sub o casă de pe platourile de filmare.

Îmbrăcat în pantaloni mulaţi din piele, cu fes pe cap şi ochelari de soare pe care şi i-a scos de la ochi doar când a vorbit despre relaţia sa cu Hollywood-ul, Rourke a preferat să vorbească mai mult despre câini decât despre filme.

În aceeaşi conferinţă de presă, celebrul actor american a anunţat că intenţionează să construiască şi un adăpost pentru câinii maidanezi din Bucureşti. Mickey Rourke a mai spus că adăpostul se va numi "The wild dogs of Romania Sanctuary".

Actorul a spus că deja şi-a găsit câţiva parteneri pentru acest demers, aceştia fiind veterinarii Mircea Zeţa şi Simion Corneliu, dar şi David Matinez, un spaniol care lucrează în România şi care s-a arătat doritor să pună la dispoziţie terenul pe care va fi ridicat acest adăpost.

Mickey Rourke a declarat că are nevoie pentru adăpost de un teren de dimensiunile unuia de fotbal şi un buget de 1,5 milioane de dolari. "Nimeni nu va face niciun ban din această investiţie", a declarat actorul, care a venit la conferinţa de presă însoţit de doi câini pe care i-a găsit pe platourile de la Castel Film, unde filmează în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici