Mickey Rourke, în rolul tatălui lui Conan Barbarul

Mickey Rourke negociază cu producătorii de la Hollywood pentru a interpreta rolul tatălui lui Conan, personajul principal din franciza SF cu acelaşi nume care l-a făcut pe Arnold Schwarzenegger să devină un star.

38 afișări
Imaginea articolului Mickey Rourke, în rolul tatălui lui Conan Barbarul

Mickey Rourke, în rolul tatălui lui Conan Barbarul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Produs de studiourile Lionsgate, filmul va prezenta povestea luptătorului barbar Conan, interpretat de Jason Momoa, care porneşte la luptă pentru a răzbuna masacrarea tribului din care a făcut parte şi moartea tatălui său, Corin.

Filmările vor debuta în Bulgaria în luna martie. Regizorul peliculei este Marcus Nispel, cunoscut pentru regia filmului "Vineri 13".

Mickey Rourke a profitat din plin de pe urma nominalizării sale la Oscar în 2009 pentru rolul din "The Wrestler/ Luptătorul", la fel cum a făcut şi John Travolta, după nominalizarea primită pentru prestaţia lui din "Pulp Fiction". Mickey Rouke a jucat după acel rol în multe filme, aparţinând unor genuri diferite, pendulând între registrul elitist ("Passion Play" cu Bill Murray şi Megan Fox) la cel mai puţin intelectual ("The Expendables" cu numeroase staruri din filmele de acţiune din anii '80) ajungând şi pe afişul unor filme cu mare succes comercial ("Iron Man 2").

Arnold Schwarzenegger a interpretat rolul Conan în două dintre filmele acestei francize - "Conan Barbarul" (1982) şi "Conan distrugătorul" (1984).

Înainte de anii '90, când cariera lui a intrat într-un con de umbră, Mickey Rourke a devenit celebru pentru interpretarea unor roluri de rebel, precum cele din filmele "Golanii/ Rumble Fish" (1983), "9 săptămâni şi jumătate" (1986), "Înger şi demon" (1987) şi "Stâlp de cafenea/ Barfly" (1987), inspirat din romanul omonim al lui Charles Bukowski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici