Mickey Rourke l-a învins pe Chris Jericho la gala Wrestlemania 25

Actorul Mickey Rourke, care a declarat la premiile Sindicatului actorilor americani că va participa la gala Wrestlemania 25, anunţ infirmat ulterior de mai multe ori, a urcat în cele din urmă în ring şi l-a învins pe starul Chris Jericho, informează accesshollywood.com.

21 afișări
Imaginea articolului Mickey Rourke l-a învins pe Chris Jericho la gala Wrestlemania 25

Mickey Rourke l-a învins pe Chris Jericho la gala Wrestlemania 25

Mickey Rourke, starul filmului "Luptătorul/ The Wrestler" şi viitorul interpret al personajului negativ din "Iron Man - Omul de oţel 2", a fost prezent, duminică seară, la cea de-a 25-a ediţie a galei Wrestlemania, care a avut loc în oraşul Houston din statul american Texas.

"Din cauza unor clauze contractuale, deoarece voi juca în filmul «Iron Man - Omul de oţel 2», nu voi putea să lupt în ring cu el (cu Jericho, n.r.)", declarase Mickey Rourke cu câteva ore înainte de începerea galei.

Însă, celebrul actor american nu a respectat această condiţie, a urcat la un moment dat în ring şi l-a trântit la podea pe Chris Jericho, unul dintre cei mai cunoscuţi practicanţi profesionişti de wrestling.

Disputa dintre Mickey Rourke şi Chris Jericho durează de mai multe săptămâni, de când Jericho i-a insultat pe prietenii actorului, nişte legende ale wrestling-ului, Ric Flair, Roddy Piper şi Ricky Steamboat, în timpul unor gale precedente.

Ric Flair, Roddy Piper şi Ricky Steamboat au urcat, duminică, în ring, alături de o altă legendă a acestui sport, Jimmy Snuka, dar au fost învinşi de Jericho, ulterior acesta fiind învins de Mickey Rourke. Celebrul actor american a sărbătorit această victorie în ring, fiind susţinut de Ric Flair.

După interpretarea reuşită şi lăudată de criticii de film a blândului luptător Randy the Ram în "Luptătorul/ The Wrestler", pentru care a fost nominalizat la premiul Oscar, Mickey Rourke a acceptat să joace în filme de diferite genuri, printre care se numără lungmetrajul de acţiune al lui Sylvester Stallone "The Expendables", producţia indiană cu gangsteri "Broken Horses" şi "The Informers", care a avut premiera în ianuarie, la Festivalul de Film de la Sundance.

Înainte de anii '90, când cariera lui a intrat într-un con de umbră, Mickey Rourke a devenit celebru pentru interpretarea unor roluri de rebel, precum cele din filmele "Golanii/ Rumble Fish" (1983), "9 săptămâni şi jumătate" (1986), "Înger şi demon" (1987) sau rolul scriitorului alcoolic din filmul "Stâlp de cafenea/ Barfly" (1987), inspirat din romanul omonim al lui Charles Bukowski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici