Mickey Rourke şi Danny Trejo filmează în România, pentru thrillerul "Dead in Tombstone"

Actorii americani Mickey Rourke şi Danny Trejo filmează în Bucureşti, pentru thrillerul "Dead in Tombstone", în regia lui Roel Reine.

1028 afișări
Imaginea articolului Mickey Rourke şi Danny Trejo filmează în România, pentru thrillerul "Dead in Tombstone"

Mickey Rourke (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Distribuţia filmului este completată de Anthony Michael Hall ("Cavalerul negru/ The Dark Knight", 2008), informează site-ul de specialitate deadline.com, citat de dailygrindhouse.com.

Potrivit site-ului deadline.com, Trejo joacă rolul lui Guerrero Hernandez, liderul bandei Blackwater. După ce îşi eliberează fratele vitreg din închisoare, Hernandez plănuieşte să jefuiască orăşelul minier Edendale, dar planul său eşuează. După ce face o înţelegere cu diavolul (Mickey Rourke), Guerrero se întoarce din morţi pentru a se răzbuna, iar orăşelul minier, care a fost redenumit Tombstone, va fi martorul unor scene sângeroase.

Filmările au început luni şi se vor desfăşura în proporţie de 90% în studiourile Castel din Bucureşti, până la sfârşitul lui aprilie, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai casei de producţie.

Danny Trejo, în vârstă de 67 de ani, a apărut în numeroase filme, fiind celebru pentru roluri de dur sau anti-erou. Printre filmele în care a jucat se numără "Obsesia" (1995), "Con Air: Avionul condamnaţilor" (1997), "Infernul" (1999), "Triplu X" (2002), "Planeta terorii" (2007), "Predators" (2010), "Machete" (2010).

Comparat cu Marlon Brando, graţie rolului Rusty James din "Golanii/ Rumble Fish", actorul american Mickey Rourke, în vârstă de 59 de ani, a devenit un veritabil sex simbol la Hollywood în anii 1980, după rolul din "9 săptămâni şi jumătate" (1986). Dar, după câteva alegeri artistice neinspirate, starul american a decis, în 1991, să îşi reia cariera de pugilist, pe care o abandonase în anii 1970. A boxat din nou, timp de cinci ani, ieşind desfigurat din această perioadă mai puţin fastă din viaţa sa.

Şi-a făcut o revenire spectaculoasă în lumea filmului, la vârsta de 56 de ani, odată cu rolul luptătorului profesionist de wrestler din drama "Luptătorul/ The Wrestler", care rezona cu propriul lui traseu din viaţă şi care i-a adus o nominalizare la categoria "cel mai bun actor în rol principal" la cea de-a 81-a gală a premiilor Oscar.

Regizorul olandez Roel Reine a mai realizat filme precum "Cursă mortală/ Death Race 2" (2010), "Drifter" (2008), "Adrenaline" (2003), "No More Control" (1996).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici