Mickey Rourke şi Gwyneth Paltrow, împreună pe marile ecrane

Actorii Mickey Rourke, Sam Rockwell şi Gwyneth Paltrow vor juca în continuarea lungmetrajului SF "Iron Man - Omul de oţel", ale cărui filmări vor începe în această primăvară şi care va fi lansat pe marile ecrane în mai 2010.

18 afișări
Imaginea articolului Mickey Rourke şi Gwyneth Paltrow, împreună pe marile ecrane

Actriţa Gwyneth Paltrow şi actorul Mickey Rourke

Producătorii acestui film păstrează cu stricteţe confidenţialitatea asupra scenariului, dar surse din industria cinematografică au dezvăluit câteva amănunte despre personajele interpretate de staruri. Astfel, Rourke va juca rolul puternicului şi tatuatului Ivan, care va deveni Whiplash, un personaj care foloseşte un bici electronic mortal.

Rockwell îl va interpreta pe Justin Hammer, un om de afaceri miliardar, rival al industriaşului Anthony Stark - Iron Man -, rol care va fi reluat de Robert Downey Jr.

Gwyneth Paltrow se va întoarce în rolul asistentei lui Tony Stark/Iron Man, iar Don Cheadle îl va înlocui pe Terrence Howard în rolul celui mai bun prieten al eroului principal. Un alt rol, cel al Natashei, o altă asistentă a lui Stark, a rămas deocamdată neocupat.

Jon Favreau va asigura regia acestui proiect, produs de Marvel Studios/Paramount, pe baza unui scenariu scris de Justin Theroux.

Prima parte a trilogiei, "Iron Man - Omul de oţel", lansat în aprilie 2008, a obţinut încasări de 582 de milioane de dolari pe plan mondial.

Rourke traversează o perioadă prolifică a carierei sale, după aprecierile pozitive de care se bucură datorită prestaţiei sale în filmul "The Wrestler".

În afara rolului din franchiza "Iron Man", el va putea fi văzut în curând pe ecrane în filmul "The Informers". De asemenea, Rourke s-a alăturat distribuţiei viitorului film de acţiune al lui Sylvester Stallone, "The Expendables", unde va juca împreună cu Jet Li, Jason Statham şi Dolph Lundgren.

Sam Rockwell este celebru pentru preferinţa lui de a juca în drame independente. El a jucat recent rolul unui fost condamnat dependent de sex, în filmul "Choke", şi pe cel al unui fost soţ, în producţia "Snow Angels". Rockwell mai poate fi văzut în drama politică "Frost/Nixon", unde interpretează rolul lui James Reston Jr., asistentul moderatorului britanic de televiziune, David Frost.

Paltrow, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit", a jucat în foarte puţine filme în ultimii ani, din cauză că a preferat să aibă grijă de familie. În prezent, ea poate fi văzută pe marile ecrane în filmul SF "Iron Man-Omul de Oţel".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici