Mickey Rourke şi Vincent Cassel, împreună pe marile ecrane (Galerie Foto)

Actorii Mickey Rourke şi Vincent Cassel vor juca în filmul "11 Minutes", o adaptare pentru marele ecran a romanului omonim scris de Paulo Coelho, informează variety.com.

32 afișări
Imaginea articolului Mickey Rourke şi Vincent Cassel, împreună pe marile ecrane (Galerie Foto)

Mickey Rourke (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO - Vincent Cassel

Regia va fi asigurată de Hany Abu-Assad, iar filmările vor debuta pe 1 iunie, în Brazilia, şi vor continua în oraşul Geneva.

În film va juca şi Alice Braga, care va interpreta rolul unei tinere naive ce va fi trădată de primul ei iubit şi care decide să nu se mai îndrăgostească niciodată. Ea devine o prostituată de lux într-un club privat din Geneva.

Vincent Cassel interpretează rolul unui producător muzical, care o va atrage pe tânără în lumea sado-masochismului. Mickey Rourke va interpreta rolul patronului clubului.

Cartea a fost un bestseller internaţional, fiind tradusă în 40 de limbi.

Regizorul Abu-Assad, care a devenit cunoscut graţie filmului "Paradise Now", a scris scenariul pentru "11 Minutes" împreună cu Marcos Bernstein.

GALERIE FOTO - Mickey Rourke

Citeşte şi:

Vincent Cassel, imaginea noului parfum Yves Saint Laurent

Mickey Rourke nu a vizionat "The Wrestler"

Mickey Rourke, surprins pe un aeroport cu 36 de kilograme de pantofi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici