Mihaela Rădulescu a făcut plângere la Poliţie împotriva unui fotoreporter

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu a făcut plângere la Secţia 26 Poliţie, în noapea de vineri spre sâmbătă, împotriva unui fotoreporter şi a unui şofer de la cotidianul "Libertatea", pe care îi acuză că au hărţuit-o.

278 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu a făcut plângere la Poliţie împotriva unui fotoreporter

Mihaela Rădulescu a făcut plângere la Poliţie împotriva unui fotoreporter (Imagine: Mediafax Foto)

Rădulescu descrie incidentul şi cere "public" cotidianului să nu îi mai pomenească numele în paginile sale.

"Vă invit să nu mai citiţi şi să nu mai cumpăraţi acest ziar, în semn de protest pentru nemernicia celor care se numesc abuziv «jurnalişti» , ca şi
noi, cei care credem că meseria asta se face respectând adevărul şi oamenii pentru care o faci", se spune în apelul vedetei de televizune.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, vineri, în jurul orei 21.50, a fost sesizată Poliţia în legătură cu faptul că Mihaela Rădulescu este implicată într-un conflict cu angajaţi ai cotidianului "Libertatea", în parcarea Rin Grand Hotel.

Mihaela Rădulescu îl acuză pe fotoreporter că i-a făcut fotografii şi i-a încălcat dreptul la imagine, iar pe şofer că a urmărit-o cu maşina prin parcarea hotelului, a precizat Ciocan.

În timpul scandalului, pentru că fotoreporterul a continuat să îi facă fotografii, Mihaela Rădulescu a luat din maşina ziarului "Libertatea" un rucsac în care erau aparatul de fotografiat şi alte bunuri. Totodată, şoferului i-a luat cheile maşinii, o legitimaţie şi cartela de acces în parcarea hotelului.

După venirea poliţiei, Mihaela Rădulescu le-a înapoiat obiectele şi documentele luate din maşină.

"Nu sunt dispusă ca cetăţean al României să mi se încalce toate drepturile de către un trust elveţian de presă. Nu sunt dispusă să se încalce nici Constituţia României, nici dreptul meu la imagine. I-am spus fotografului că m-a agresat, am alergat după el. A încercat şoferul lui să mă omoare cu maşina. Asta e toată povestea", a spus Mihaela Rădulescu.

Atât fotoreporterul, cât şi şoferul au dat declaraţii la Secţia 26 de Poliţie, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în legătură cu incidentul, fără a depune vrea reclamaţie la adresa Mihaelei Rădulescu.

Poliţia continuă cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici