Mihaela Rădulescu, cercetată şi pentru distrugere

Mihaela Rădulescu este cercetată de poliţişti pentru furt calificat şi distrugere, în legătură cu un incident în care au fost implicaţi doi angajaţi de la cotidianul "Libertatea", ancheta vizându-i şi pe aceştia din urmă, pentru loviri şi alte violenţe.

115 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu, cercetată şi pentru distrugere

Mihaela Rădulescu, cercetată şi pentru distrugere (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că Mihaela Rădulescu este cercetată pentru furt calificat, după ce a luat un rucsac şi alte bunuri din maşina cotidianului Libertatea, şi pentru distrugere pentru că a rupt legitimaţia unuia dintre cei doi.

Ciocan a precizat că şi cei doi angajaţi ai cotidianului "Libertatea" sunt cercetaţi de poliţişti pentru loviri şi alte violenţe, după ce Mihaela Rădulescu a declarat că cei doi au lovit-o cu maşina.

Purtătorul de cuvânt a mai adăugat că Mihaela Rădulescu, cei doi angajaţi ai "Libertatea", precum şi Dan Oţil vor fi chemaţi, săptămâna viitoare, la sediul Secţiei 26 Poliţie pentru audieri, dosarul în care se fac cercetări ajungând la Poliţie după ce a fost înregistrat la Parchetul Judecătoriei sectorul 4 cu număr unic.

Citeşte şi:

Mihaela Rădulescu a făcut plângere la Poliţie împotriva unui fotoreporter

Mihaela Rădulescu cere sprijinul autorităţilor în conflictul cu fostul său soţ

Mihaela Rădulescu este cercetată pentru furt calificat

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici