Mihaela Rădulescu, pe coperta din luna martie a revistei Ce se întâmplă, doctore?

Mihaela Rădulescu revine în forţă pe coperta revistei Ce se întâmplă, doctore? din luna martie, într-un pictorial plin de energie şi cu mărturisiri din culisele unei vieţi sănătoase.

701 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu, pe coperta din luna martie a revistei Ce se întâmplă, doctore?

Mihaela Rădulescu, pe coperta din luna martie a revistei Ce se întâmplă, doctore? (Imagine: CSID)

"Nu mănânc atâtea legume şi fructe câte ar trebui, mănânc destul de sărat şi mai fumez câte un trabuc, din când în când. Ştiu, mă pun mulţi la zid, dar nu am anunţat niciodată că aş vrea să candidez la vreun post de sfântă. Balanţa e mereu înclinată spre partea pozitivă, cea în care fac sport zilnic, nu beau alcool niciodată, de când mă ştiu, nu pierd nopţile, nu sunt încrâncenată şi pricinoasă, ci senină şi calmă, am o viaţă plină de muncă, iubire, preocupări care mă acaparează şi care-mi dau atâtea motive de bucurie, deci nu mă interesează zidul altora, ci doar viaţa mea, exact aşa cum îmi doresc eu să o trăiesc", a declarat Mihaela Rădulescu pentru numărul din martie al celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România.

Vedeta a acceptat şi un test de imaginaţie şi a mărturisit cum se vede peste 20 de ani. "Ca siluetă, aproximativ la fel, pentru că sportul, echilibrul psihic, alimentaţia corectă ajută enorm în menţinerea unui trup sănătos. Deci, dacă nu apare nicio boală perfidă, bănuiesc că nu voi renunţa niciodată la respectul pentru mine. Desigur, voi avea păr alb, riduri şi tot ce mai vine la pachet cu bătrâneţea, dar am destulă minte să nu mă sperii, ci să-mi văd de viaţă în aceeaşi seninătate şi dorinţă de a trăi, până la capăt, la cea mai plăcută intensitate", mai spune Mihaela Rădulescu în numărul din luna martie al revistei Ce se întâmplă, doctore?.

Din ediţia din luna martie a revistei Ce se întâmplă, doctore? nu lipsesc sfaturile medicului nutriţionist Mihaela Bilic, care în acest sezon recomandă consumul crescut de verdeţuri. În plus, cititoarele pot afla cum să-şi îngrijească optim părul vopsit, cum să slăbească sănătos şi cum pot rezolva problemele cu partenerul, dacă fac parte dintr-un cuplu toxic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici