Mihaela Rădulescu, povestitor în spectacolul "Historia de un Amor" al trupei Mandinga

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu va juca rolul de povestitor în spectacolul "Historia de un Amor" al trupei latino Mandinga, care va avea loc pe 21 martie la Sala Palatului din Capitală.

77 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu, povestitor în spectacolul "Historia de un Amor" al trupei Mandinga

Mihaela Rădulescu, povestitor în spectacolul "Historia de un Amor" al trupei Mandinga (Imagine: Mediafax Foto)

Conceput sub forma unui spectacol de teatru muzical, show-ul "Historia de un amor" va avea loc pe 21 martie la Sala Palatului şi este o premieră pentru scena muzicală românească, un melanj de muzică şi dans ce surprinde istoria muzicii salsa din Cuba anilor '60, până în Bucureştiul zilelor noastre.

Spectacolul Mandinga de la Sala Palatului o va avea ca invitată specială pe Mihaela Rădulescu, care va avea rolul de povestitor în acest proiect.

Colaborarea Mihaelei Rădulescu cu Mandinga pentru spectacolul "Historia de un Amor" nu este prima de acest gen, vedeta fiind implicată, de-a lungul timpului, în diferite producţii teatrale şi cinematografice, cum ar fi "Legături bolnăvicioase", în regia lui Tudor Giurgiu, sau "Fall Down Dead", în regia lui John Keeyes.

Show-ul "Historia de un Amor" combină elemente de teatru, muzică şi dans, fiind structurat sub forma unor episoade a căror acţiune se va desfăşura în locuri şi perioade de timp diferite: Cuba anilor '60, Miamiul anilor '80 şi Bucureştiul zilelor noastre.

Biletele pentru spectacol sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, şi în reţeaua magazinelor Diverta, la categorii de preţuri în funcţie de poziţia în sală: 45, 60, 75, 90 şi 110 lei.

Mihaela Rădulescu are o experienţă de peste zece ani în televiziune. Ea s-a retras din televiziune la sfârşitul lunii mai 2009, renunţând la emisiunea "Duminica în familie", pe care o prezenta la Antena 1. Motivul invocat de Mihaela Rădulescu a fost fiul său, Ayan.

Ulterior, Mihaela Rădulescu a prezentat mai multe ediţii speciale ale unor emisiuni la postul Antena 1, a lansat cartea "Nişte răspunsuri", a făcut un interviu cu scriitorul american Dan Brown şi a scris scenariul unui serial de televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici