Mihaela Rădulescu vorbeşte, în revista The One, despre relaţia cu Dani

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu vorbeşte, în numărul din ianuarie al revistei The One, care apare pe piaţă pe 23 decembrie, despre relaţia sa cu Dani Oţil, dar şi despre faptul că nu va exista o relaţie între acesta şi fiul său, Ayan, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

204 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu vorbeşte, în revista The One, despre relaţia cu Dani

Mihaela Rădulescu vorbeşte, în revista The One, despre relaţia cu Dani (Imagine: Mediafax Foto)

În numărul din ianuarie al revistei The One, Mihaela Rădulescu mărturiseşte că a venit îmbrăcată cu blugii iubitului ei la şedinţa foto.

"Eu sunt un om foarte concret, fac toate activităţile unei femei normale, sunt capabilă să fac orice din zona asta, dar, în acelaşi timp, am o meserie care presupune ca peste o oră să nu mă mai recunoşti: coafată, machiată, urcată pe tocuri, după ce am venit în tenişi şi cu blugii lui Dani la şedinţa foto", povesteşte Mihaela.

În ceea ce priveşte relaţia ei cu Dani, vedeta recunoaşte că nu o deranjează să facă pe gospodina atunci când este nevoie: face curăţenie în garsoniera iubitului, dă cu mopul sau duce gunoiul.

Referitor la relaţia dintre fiul ei, Ayan, şi Danil Oţil, vedeta spune că nu există o relaţie şi nici nu va exista, în niciun caz Dani nu-l va înlocui pe Elan în postura de tată.

Întrebată de The One, dacă Ayan ştie ceva de Dani, Mihaela afirmă: "Nu, la 4 ani nu are cum să ştie. Câtă vreme eu şi tatăl lui nu-i povestim aşa ceva, nu are de unde să ştie. Asta nu înseamnă că vreau să-i ascund ceva copilului meu, dar când voi considera eu necesar să-i spun, o să-i spun varianta care să-l rănească cel mai puţin".

Redactorii The One au întrebat-o pe Mihaela dacă se vede îmbătrânind alături de Dani, Mihaela declarând: "Refuz să mă gândesc la asta. A trecut atât de puţin timp de când suntem împreună, a trecut atât de puţin timp de când am încheiat o relaţie de zece ani... Nu pot să mă gândesc la niciun soi de veşnicie. Nu vreau. Azi. Azi sunt foarte în regulă. Azi mi-e foarte bine. La mâine mă gândesc doar când este vorba despre copilul meu. E singura fiinţă care conţine o privire spre viitor din punctul meu de vedere".

Pictorialul cu Mihaela Rădulescu din The One este realizat în apartamentul prezindenţial de la Marriott şi o dezvăluie pe vedetă într-o ipostază foarte incitantă, povestind despre legăturile paşnice şi periculoase din viaţa ei.

Citeşte şi:

Mihaela Rădulescu: "Am o relaţie cu Dani Otil!"

Mihaela Rădulescu vrea emisiune pentru adulţi

Mihaela Rădulescu, exmatriculată de la facultate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici