Mihaela Rădulescu vrea emisiune pentru adulţi

Vedeta Antenei 1 surprinde încă o dată. Contactată telefonic de Morar şi Buzdugan, în timpul matinalului de la Radio Zu, moderatoarea a mărturisit că îşi doreşte să prezinte o emisiune nocturnă, interzisă minorilor, la noul post de radio al trustului Intact, informează Cancan.

315 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu vrea emisiune pentru adulţi

Mihaela Rădulescu vrea emisiune pentru adulţi (Imagine: Mediafax Foto)

"O, da...Aş face "Zu pentru adulţi"... Pentru că, în zilele noastre, adulţii nu mai ştiu să vorbească despre ei, să-şi trăiască propria viaţa. Stau şi se uită mereu peste gardul celuilalt", a precizat Mihaela Radulescu.

Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg au divorţat la începutul luinii octombrie. Cuplul s-a căsătorit în anul 2004, după ce Mihaela a trecut la religia mozaică. Noua tradiţie i-a adus vedetei şi un nou nume, Judith. Cei doi au împreună un băiat, Ayan, acum în vârstă de patru ani.

La numai o săptămână de divorţul de Elan Schwartzenberg, vedeta de televiziune a confirmat că se iubeşte de luni de zile cu Dani Oţil şi că n-a ascuns niciodată aceasta relaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici