Mihaela şi Elan au venit de mână la procesul de divorţ

Mihaela Schwartzenberg-Rădulescu şi soţui ei, Elan Schwartzenberg, au venit ţinându-se de mână, miercuri după-amiaza, la Judecătoria Sectorului 1, unde s-a judecat divorţul celor doi.

461 afișări
Imaginea articolului Mihaela şi Elan au venit de mână la procesul de divorţ

Mihaela şi Elan au venit de mână la procesul de divorţ (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Procesul lor de divorţ s-a discutat în Camera de Consiliu a Judecătoriei Sectorului 1.

Instanţa a decis să admită cererea de divorţ şi să acorde custodia băiatului celor doi, Ayan, Mihaelei Rădulescu. Elan Schwartzenberg va plăti pensie alimentară de 2.000 de euro pe lună pentru întreţinerea copilului.

Totodată, potrivit deciziei instanţei, vedeta TV va putea folosi în continuare numele de Mihaela Schwartzenberg-Rădulescu.

 

 

 

 

 

 

Elan Schwartzenberg a depus, în septembrie, la Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti, o cerere de divorţ, care a avut primul termen marţi. Cererea a fost depusă de Elan sub numele său adevărat, Emilian Schwartzenberg.

Cuplul s-a căsătorit în anul 2004, după ce Mihaela a trecut la religia mozaică. Cei doi au împreună un băiat, Ayan, acum în vârstă de patru ani.

Vedeta de televiziune a mai fost căsătorită de două ori, prima dată cu Bogdan Rădulescu, a doua oară cu Ştefan Bănică Jr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici