Mihai Constantinescu a cântat "Pisicuţa" înainte de operaţie

Artistul Mihai Constantinescu a mărturisit, vineri, într-o conferinţă de presă, că a cântat "Pisicuţa" înainte de a intra în operaţia pe inimă la care a fost supus în urmă cu două săptămâni, la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş.

159 afișări
Imaginea articolului Mihai Constantinescu a cântat "Pisicuţa" înainte de operaţie

Mihai Constantinescu a cântat "Pisicuţa" înainte de operaţie (Imagine: Mediafax Foto)

Constantinescu a făcut o demonstraţie, cântând chiar pe coridorul secţiei de Chirurgie Cardiovasculară, vineri, după conferinţa de presă, şi fiind răsplătit cu aplauze.

El a povestit că a mers la Institut să se opereze la recomandarea unui profesor din Bucureşti, care i-a oferit trei variante de clinici din ţară între care să aleagă. Constantinescu a spus că a optat pentru Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş pentru că îl cunoştea pe şeful Clinicii, profesorul Radu Deac, despre care a spus că este "un cavaler, un domn".

Cântăreţul a spus că ştia că va trebui să se opereze de acum câţiva ani, când a aflat că are valva aortică calcinată.

El a povestit că a mers la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş "foarte hotărât şi optimist că lucrurile vor merge pe panta cea bună", iar după şase zile de investigaţii a intrat în operaţie.

"Pe drumul spre operaţie, când mă duceau cu «limuzina» (targa - n.r), am cântat un cântec despre o pisicuţă care mă aşteaptă acasă", a spus el.

Cântăreţul a afirmat că s-a trezit după operaţie şi că au urmat trei zile foarte grele, în care nu a putut dormi nicio secundă. El a lăudat întreaga echipă medicală a secţiei, arătând că "trebuie ridicat în slăvi tot personalul medical" de acolo şi că se gândeşte să le dedice un cântec.

"Am venit, am primit, am plecat în viaţă", a spus cântăreţul.

Mihai Constantinescu urmează să fie externat, duminică, de la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Lavinia Cosma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici