Mihai Constantinescu, externat de la Spitalul Floreasca

Artistul Mihai Constantinescu a fost externat, luni, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, el trebuind să urmeze tratamentul prescris de doctori şi să se prezinte la control.

53 afișări
Imaginea articolului Mihai Constantinescu, externat de la Spitalul Floreasca

Mihai Constantinescu, externat de la Spitalul Floreasca (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Bogdan Opriţa, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că artistul a fost externat în jurul prânzului.

Mihai Constantinescu a fost internat, miercuri, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Managerul unităţii sanitare, Mircea Beuran, a precizat, sâmbătă, că nu poate da mai multe informaţii pentru că familia artistului a cerut discreţie în privinţa stării de sănătate a acestuia.

Potrivit unor surse apropiate artistului, Mihai Constantinescu a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca în urma unei enterocolite decompensate, a pierdut minerale şi a făcut infarct în Camera de gardă. Medicii au reuşit să îl resusciteze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici