Mihai Mărgineanu semnează coloana sonoră a serialului "Las Fierbinţi", care va începe la Pro TV

Serialul de comedie "Las Fierbinţi", care va începe în curând la Pro TV, vine cu o coloană sonoră inedită ce poartă semnătura lui Mihai Mărgineanu, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1640 afișări
Imaginea articolului Mihai Mărgineanu semnează coloana sonoră a serialului "Las Fierbinţi", care va începe la Pro TV

Mihai Mărgineanu semnează coloana sonoră a serialului "Las Fierbinţi", care va începe la Pro TV

Cunoscutul interpret şi-a pus amprenta asupra muzicii pe care telespectatorii Pro TV o vor putea asculta atât pe genericul serialului, cât şi în fiecare episod în parte. În stilul său original, inconfundabil, Mihai Mărgineanu cântă în "Las Fierbinţi" despre paradisul rural în care-şi duc viaţa personajele serialului.

Mihai Mărgineanu spune că a fost cucerit de scenariul serialului din primele clipe, aşa că inspiraţia nu a întârziat să apară. "Am fost invitat de către producătorul filmului la o discuţie şi-o cafea într-un loc care te face să zici «Da», orice s-ar întâmpla. La o cafenea frumoasă şi cu cafea bună! Şi-am zis! Apoi, am aşteptat scenariul şi filmările cu sufletul la gură. Îl ştiam pe Mimi Brănescu, ca actor şi scenarist, dar nu-l întâlnisem niciodată şi nici nu-mi picase în mână vreun script de-al lui. Am citit primele şase episoade într-o oră. Am râs de mi-au dat lacrimile. Iar eu m-am simţit ca peştele în apă cântând despre şi pentru lumea care îmi este, cognitiv, foarte aproape. Scenariul este scris extraordinar, nu trebuie decât să-ţi laşi mintea deschisă şi versurile apar la doar câteva momente de replica actorului", spune Mărgineanu. Acesta mai spune că momentele muzicale au fost compuse şi cântate cu chitara chiar pe platourile de filmare, după care pregătite pentru coloana sonoră în studio.

Colaborarea artistului cu echipa "Las Fierbinţi" s-a concretizat şi cu apariţia unui videoclip, "Dragoste rurală", care conţine imagini din serial şi care poate fi urmărit pe site-ul protv.ro.

"«Dragostea rurală» este clădit pe structura unui cântec din folclor vechi de 100 de ani, refren ce l-a făcut celebru chiar şi pe marele artist Zavaidoc. Şi este unul dintre cântecele pe care le-am pregătit pentru această producţie", mai spune Mihai Mărgineanu. "De câte ori ajungeam la platou, toţi cei cărora le apăream în faţă mă puneau să-l cânt. Şi pentru că mie nu trebuie să-mi spui de două ori să cânt, l-am tot repetat vreo lună de zile pe la toate locaţiile de filmare. S-a făcut un videoclip cu imagini din film, l-am chemat pe Marius Mihalache care mi-a făcut cinstea şi bucuria să apară pe înregistrare şi a ieşit un material de toată frumuseţea", precizează Mărgineanu.

Telespectatorii Pro TV îl vor vedea pe Mihai Mărgineanu în "Las Fierbinţi" în dublă ipostază: de povestitor în versuri şi muzică al evenimentelor, dar şi de personaj. "Sunt personajul imaginar care povesteşte cântând despre ce se va întâmpla şi care trage o concluzie muzicală spre final, dar mai sunt Ardiles, beţivul cântăreţ al satului şi-al cârciumii acesteia, un pic artist şi pierde-vară ca un greiere autentic", a încheiat Mihai Mărgineanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici