Mihai Petre va deveni tată

Mihai Petre, juratul emisiunii "Românii au talent" de la Pro TV, va deveni tată, soţia lui, Elwira, fiind însărcinată cu primul copil al cuplului.

680 afișări
Imaginea articolului Mihai Petre va deveni tată

Mihai si Elwira Petre (Imagine: Adrian Staicoviciu/Mediafax Foto)

Mihai Petre, care a împlinit anul acesta 33 de ani, este în culmea fericirii, informează protv.ro.

Mihai Petre şi soţia lui, Elwira, îşi doreau foarte mult un copil, iar dorinţa lor s-a împlinit.

"E o veste minunată şi sunt foarte fericit. Ne-am dorit foarte mult să fim părinţi, iar momentul este cum nu se poate mai potrivit. Elwira se simte foarte bine şi abia aşteptăm să devenim trei", a declarat Mihai Petre pentru site-ul protv.ro.

Amândoi dansatori profesionişti, Mihai şi Elwira sunt căsătoriţi de patru ani, dar trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici