Mihai Trăistariu a lansat un nou album, intitulat "Love"

Cântăreţul Mihai Trăistariu a lansat un nou album, intitulat "Love", acesta fiind al zecelea din carieră, informează un comunicat.

23 afișări
Imaginea articolului Mihai Trăistariu a lansat un nou album, intitulat "Love"

Mihai Trăistariu a lansat un nou album, intitulat "Love" (Imagine: Stefan Ciocan/Mediafax Foto)

Albumul "Love" cuprinde 18 melodii noi, două dintre acestea - "Dimmi si o no" şi "Puerto Rico" - beneficiind deja de videoclipuri.

Stilul muzical a suferit câteva schimbări, Trăistariu abordând un sound pe care-l descrie ca fiind "occidental, british, condimentat cu versurile în spaniolă, portugheză, chineză, italiană şi engleză".

În 2006, Mihai Trăistariu a obţinul locul 4 în finala concursului Eurovision, cu piesa "Tornero".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici