Mike Tyson, detectiv privat într-un nou serial de desene animate

Pugilistul american Mike Tyson, fost campion mondial la categoria grea, va fi protagonistul unui nou serial de desene animate, în care personajul său, un detectiv privat, va avea ca partener un porumbel, a anunţat vineri postul TV Adult Swim.

306 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson, detectiv privat într-un nou serial de desene animate

Mike Tyson, detectiv privat într-un nou serial de desene animate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mike Tyson, care a încheiat de curând turneul de promovare a spectacolului autobiografic "Mike Tyson: Undisputed Truth", va asigura vocea personajului principal din acest serial animat creat după modelul seriilor poliţiste, care se va intitula "Mike Tyson Mysteries".

Personajul interpretat de fostul pugilist american, în vârstă de 46 de ani, va fi ajutat în rezolvarea cazurilor de un tatuaj magic de pe faţa sa şi de partenerul său, un porumbel cu limbaj ireverenţios. Episoadele din acest serial vor avea o durată de 15 minute, au anunţat reprezentanţii postului de televiziune prin cablu Adult Swim. În viaţa reală, Mike Tyson creşte porumbei voiajori.

Postul Adult Swim, cunoscut pentru programele sale pline de umor caraghios, care se adresează publicului tânăr, nu a precizat data la care noul serial va debuta pe micile ecrane.

Într-unul dintre episoade, Tyson va încerca să învingă un super-computer într-o partidă de şah, iar în alt episod, el va încerca să afle motivul pentru care un renumit scriitor vârcolac nu reuşeşte să îşi finalizeze cel mai recent roman.

Mike Tyson s-a retras din boxul profesionist în 2006 şi a început să îşi construiască o carieră în industria de divertisment, remarcându-se mai întâi cu un rol de invitat special în primul film din seria "Marea mahmureală", în 2009. Fostul pugilist a apărut apoi într-un documentar de televiziune în 2011 care descrie pasiunea lui pentru cursele de porumbei voiajori.

Postul de televiziune Adult Swim este deţinut de Turner Broadcasting System Inc., o filială a grupului Time Warner Inc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici