Mila Kunis a adormit în timp ce filma o scenă de sex cu Justin Timberlake

Actriţa Mila Kunis a declarat într-un interviu recent că a adormit în timp ce filma o scenă fierbinte cu Justin Timberlake, partenerul ei de pe afişul comediei romantice "Friends with Benefits".

916 afișări
Imaginea articolului Mila Kunis a adormit în timp ce filma o scenă de sex cu Justin Timberlake

Mila Kunis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mila Kunis este interpreta personajului principal feminin din această comedie romantică regizată de Will Gluck. Actriţa spune că a fost nevoită să filmeze cu Justin Timberlake pentru acest proiect atât de multe scene care implicau nuditate încât, în cele din urmă, a obosit şi avea nevoie să doarmă pentru câteva minute, informează contactmusic.com.

"Chiar la sfârşitul filmărilor, eram la scena de dragoste din casa tatălui lui. A fost o zi de muncă de 18 ore, muncisem deja 17 ore, eu eram întinsă în pat, el mă săruta pe spate, iar în acel moment mi-am spus: «Îmi voi închide ochii pentru un minut». Următorul lucru pe care îl ştiu este că cineva a spus: «OK, am terminat!». Pur şi simplu am tras un pui de somn!", a spus actriţa.

Justin Timberlake, interpretul principal masculin din acest film, în care doi tineri americani încearcă să renunţe la ideea unei relaţii clasice în favoarea unei prietenii pigmentate din când în când de raporturi sexuale, a dezvăluit faptul că actorii au avut de ales în privinţa momentului în care urmau să filmeze scenele sexuale - la începutul filmărilor sau la sfârşitul acestora - şi că au decis în favoarea celei de-a doua variante.

"Am vrut să le filmăm la sfârşit pentru că ne spuneam: «Doamne, avem de făcut o mulţime de alte lucruri mai întâi. Au fost două săptămâni în care am lucrat cinci zile pe săptămână, iar două zile le-am petrecut încercând diverse lucruri. Unele dintre ele au ajuns în versiunea finală a filmului", a declarat Timberlake pentru Totalfilm.com.

Comedia romantică "Friends with Benefits" a fost lansată pe marile ecrane nord-americane pe 22 iulie şi a obţinut deja încasări de 46,5 milioane de dolari. Filmul va ajunge şi în cinematografele din România pe 9 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici