Miley Cyrus şi Demi Moore, mamă şi fiică într-un nou film. Secvenţa care i-a înduioşat pe fanii vedetelor - VIDEO

Miley Cyrus şi Demi Moore sunt văzute în timp ce se îmbrăţişează, într-un nou trailer al filmului "LOL", care va apărea în luna iunie, şi în care cele două sunt mamă şi fiică.

2342 afișări
Imaginea articolului Miley Cyrus şi Demi Moore, mamă şi fiică într-un nou film. Secvenţa care i-a înduioşat pe fanii vedetelor - VIDEO

Miley Cyrus şi Demi Moore, mamă şi fiică într-un nou film. Secvenţa care i-a înduioşat pe fanii vedetelor - VIDEO

Filmul spune povestea unei adolescente de 17 ani, Lola, care îşi experimentează sexualitatea, dar încearcă şi drogurile. Mama ei, Anne, este frustrată de viaţa pe care o are, informează Daily Mail.

În precedentul trailer al filmului, Lola apare într-o scenă fierbinte de dragoste, următoarele imagini prezentând-o pe mama ei când descoperă un prezervativ în jurnalul personajului interpretat de Miley Cyrus. Aşa află Anne că fiica ei şi-a pierdut virginitatea.

Miley a mărturisit într-un interviu recent că a ales rolul Lolei pentru a ieşi din zona în care se simte cel mai bine şi a evita astfel să fie etichetată doar o adolescentă veselă. "Îmi doream să fac altceva, să aleg altceva decât era normal pentru cariera mea. A fost foarte eliberator să nu fiu doar «Ce bine, sunt fericită» şi să interpretez emoţiile vieţii reale. Oamenii s-au obişnuit ca eu să fiu fetiţa veselă", a spus ea.

Filmul este un remake al ecranizării franceze "LOL", din 2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici