Milionarii chinezi au angajat "cercetaşi" pentru a-şi găsi pereche de Valentine's Day

Circa 600 de milionari chinezi singuri au angajat "cercetaşi" de la o sută de agenţii matrimoniale, pentru a-şi găsi pereche de Valentine's Day, informează Sky News.

111 afișări
Imaginea articolului Milionarii chinezi au angajat "cercetaşi" pentru a-şi găsi pereche de Valentine's Day

Milionarii chinezi au angajat "cercetaşi" pentru a-şi găsi pereche de Valentine's Day (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În jur de o sută de agenţii matrimoniale din China au angajat mai mulţi "cercetaşi" pentru a găsi pereche de Ziua Îndrăgostiţilor pentru clienţii lor milionari.

Reţeta este inedită prin faptul că recrutarea nu se face după reţeta standard a agenţiilor de acest tip, ci implică căutarea unor tinere atrăgătoare, care nu-şi caută neapărat pereche.

Unii dintre aceşti "cercetaşi" stau ore întregi la pândă în locuri aglomerate ca staţiile de metrou, căutând anumite persoane care corespund anumitor profile.

"Cerinţele noastre minime sunt ca înălţimea tinerelor să depăşească 163 cm, să aibă studii superioare şi un anumit temperament, potrivit dorinţelor solicitantului", spune Yang Jing, care coordonează un astfel de proiect.

Ea recunoaşte că nu este uşor să le convingi pe tinere să dea anumite informaţii despre ele şi de multe ori cele care îndeplinesc cerinţele sunt măritate.

În China există mai mult de 600 de milionari chinezi. Unul dintre burlacii eligibili a recunoscut că apelează la aceste agenţii pentru că are o viaţă prea ocupată pentru a-şi găsi singur o prietenă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici