Milla Jovovich, marcată de scenele fierbinţi filmate cu Robert De Niro

Actriţa Milla Jovovich a declarat, într-un interviu recent, că scenele fierbinţi pe care le-a filmat alături de Robert De Niro pentru lungmetrajul "Stone" au fost extrem de dificile şi au făcut-o să plângă, deoarece s-a simţit "violată", informează contactmusic.com.

208 afișări
Imaginea articolului Milla Jovovich, marcată de scenele fierbinţi filmate cu Robert De Niro

Milla Jovovich, marcată de scenele fierbinţi filmate cu Robert De Niro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Milla Jovovich, starul francizei "Resident Evil", consideră că rolul ei din acest film, în care o interpretează pe soţia manipulatoare a unui condamnat, reprezintă cea mai mare provocare din cariera ei de până acum.

Jovovich, un fost model devenit actriţă de succes la Hollywood, a declarat că soţul ei, regizorul Paul W.S. Anderson, este acela care o ajută de fiecare dată pentru a-şi regăsi echilibrul psihic la sfârşitul unei zile de filmare.

"Lucetta este cu siguranţă un personaj «tare». La fel au fost şi scenele de nuditate şi cele cu conţinut sexual. E dificil, mai ales atunci când trebuie să filmezi scene intime cu persoane pe care le-ai cunoscut în cursul aceleiaşi zile. E greu... m-am simţit violată", a declarat actriţa într-un interviu acordat publicaţiei Los Angeles Times.

"Ajungi acasă complet răvăşită. Bietul meu soţ a trebuit să suporte şi să mă ajute să trec peste această situaţie", a adăugat Milla Jovovich.

Milla Jovovich a jucat o gamă largă de roluri în filme precum "Întoarcerea la laguna albastră", "Marea ameţeală", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Păpuşa" şi "Ultraviolet". Cunoscută în special pentru rolul din franciza "Resident Evil", actriţa poate fi văzută în cel de-al patrulea film din această serie. Printre următoarele ei proiecte cinematografice se numără lungmetrajul "Stone", în care joacă împreună cu Robert De Niro şi Edward Norton, şi versiunea 3D a clasicului "Cei trei muschetari", regizat de soţul ei Paul W.S. Anderson, în care va interpreta rolul Milady de Winter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici