Minculescu a ieşit de la terapie intensivă

Cristi Minculescu şi soţia sa, Rodica, au ieşit de la secţia de terapie intensivă a Spitalului Universitar din Regensburg, Germania, şi au început recuperarea fizică, de săptămâna viitoare ei putând să primească vizite, a declarat pentru MEDIAFAX Florin Minculescu, fiul celor doi.

102 afișări
Imaginea articolului Minculescu a ieşit de la terapie intensivă

Minculescu a ieşit de la terapie intensivă (Imagine: Mediafax Foto)

Solistul trupei Iris, a suferit săptămâna trecută un transplant hepatic, donatorul fiind soţia sa, Rodica.

Operaţia a fost urmată de alte două intervenţii chirurgicale reuşite, medicii anunţând că starea lui este bună şi că noul ficat este bine irigat şi se dezvoltă.

"Le merge la amândoi bine, au ieşit de la terapie intensivă. Vor mai sta în spital câteva săptămâni. Au început recuperarea, în funcţie de cum merge fizioterapia vom şti exact cât mai rămân aici. Este însă foarte bine, deoarece nu mai au nevoie de alte intervenţii", a declarat Florin Minculescu.

"Tati speră ca din vară să revină pe scenă", a mai spus fiul cântăreţului.

Cei doi soţi Minculescu sunt de nedespărţit, astfel că soţia artistului nu va părăsi clinica din Germania decât împreună cu soţul său. Florin Minculescu a spus că, începând de săptămâna viitoare, părinţii lui vor putea primi vizite.

Fiul lui Minculescu a mai mărturisit că, înaintea transplantului, tatăl său a avut parte de o bucurie nesperată - victoria echipei sale de suflet, Universitatea Craiova, împotriva campioanei CFR Cluj.

"Tata a fost foarte bucuros când Universitatea a bătut CFR Cluj, cu 4-1 (...). Asta l-a motivat înainte de operaţie. Abia aşteaptă să batem pe Dinamo (...). Ar vrea să fie în tribune, dar nu are cum. Speră, însă, ca în vară să susţină un concert pe (stadionul, n.r.) Ion Oblemenco", a spus Florin Minculescu.

În vârstă de 50 de ani, Minculescu suferă de o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moştenită de la tatăl său.

GALERIE FOTO - Trupa Iris

Citeşte şi:

Discografia completă Iris va fi reeditată

Ultima operaţie a lui Cristi Minculescu a reuşit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici