Minculescu se recuperează bine după transplantul de ficat (Video)

Cristi Minculescu se recuperează bine după transplantul de ficat la care a fost supus în urmă cu două săptămâni, informează medicii de la Spitalul Universitar din Regensburg, Germania, aceştia menţionând că pacientul poate mânca şi face fizioterapie pentru a-şi recăpăta puterile.

77 afișări
Imaginea articolului Minculescu se recuperează bine după transplantul de ficat (Video)

Evoluţia stării de sănătate a lui Cristi Minculescu este satisfăcătoare, spun medicii

Cristi Minculescu a fost transferat, vineri, de la secţia de terapie intensivă într-un salon normal. Potrivit medicilor germani, starea sa este în continuă îmbunătăţire, nefiind înregistrate niciun fel de complicaţii până în prezent. Noul său ficat funcţionează bine, fără ca organismul să dea semne de respingere. Înainte de a putea furniza o dată pentru externarea lui Minculescu, medicii au spus că perioada de convalescenţă trebuie atent monitorizată.

Soţia şi totodată donatorul său, Rodica Minculescu, se recuperează, de asemenea, bine, procesul său de vindecare fiind normal.

De la transplantul hepatic care a avut loc pe 24 martie, cântăreţul a mai suferit două intervenţii chirurgicale, dar în prezent starea sa este stabilă. Potrivit medicilor care îl supraveghează, nicio altă intervenţie chirurgicală nu este planificată.

În vârstă de 50 de ani, Minculescu suferă de o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moştenită de la tatăl său. Această boală se caracterizează prin apariţia în ficat şi rinichi a unor chisturi, care evoluează şi care pot duce la afectarea funcţiilor organelor.

Potrivit lui Florin Minculescu, fiul artistului, acesta ar dori să revină pe scenă în vară.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici